Màster Universitari en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i en Recursos Humans psicologia-treball-2014-presencial producte

Psicologia del Treball, de les Organitzacions i en Recursos HumansCiències de la Salut

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

L’objectiu és preparar l’estudiantat, en les seues modalitats presencial i a distància, com a professionals competents en psicologia del treball, de les organitzacions i recursos humans, en el nivell bàsic (no supervisats) amb especial èmfasi en la Psicologia Organitzacional Positiva. A més, hi participen professionals i investigadors i investigadores de reconegut prestigi tant nacionals com internacionals. Compta amb la implicació d’empreses líders des d’una orientació inspirada en l’enfocament del cientificoprofessional (ENOP) i R2P (Research to Practice), que assumeix que una bona preparació com a professional implica l’adquisició de competències tant professionals com d’investigació. Aquest estudi permet a l’estudiantat realitzar l’orientació professional del màster, mitjançant una estada en empresa, o l’orientació investigadora, mitjançant un treball de recerca. [Llegir més]

 

Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
38

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Formació permanent

Amplia la teua formació amb els ensenyaments propis i de formació permanent que t'ofereix l'UJI en totes les àrees de coneixement.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horari, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

  • El màster va un pas més enllà i ajuda a conèixer estratègies on el departament de recursos humans pot aportar valor diferencial en l’empresa

    [Llegir-ne més]
    Celia Pallarés Barres
    Recurs d'imatge celia-pallares index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Psicologia General Sanitària psicologia index

Psicologia General Sanitària

90 Crèdits
30 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar mediacio-2014 index

Intervenció i Mediació Familiar

60 Crèdits
40 Places