Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM) llengua-anglesa-2013-distancia producte

Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM) (a distància)Arts i Humanitats

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

L’objectiu del màster és proporcionar a la societat les eines necessàries per a facilitar l’ensenyament de la llengua anglesa i en llengua anglesa (CLIL) que siguen efectives i de qualitat perquè l’aprenentatge de l’anglès des de l’etapa d’ensenyament infantil fins al batxillerat tinga un resultat satisfactori i s’aconseguisca el grau de multilingüisme (dues o tres llengües) desitjat. És un màster coordinat des de la Universitat Jaume I  en el qual col·labora professorat de reconegut prestigi d’altres universitats americanes, europees i espanyoles. [Llegir més]

Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
15

Programa de Doble Màster Professorat-MELACOM

Estudia de manera simultània dos màsters i podràs obtenir dos títols de màster en menys temps gràcies al reconeixement de crèdits entre els dos programes.

Docència en anglès

En aquest màster totes les assignatures s’imparteixen en anglès.

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

 • «Gràcies a la meua experiència enriquidora amb els treballs acadèmics i el TFM vaig descobrir un gran interès en la recerca»

  [Llegir-ne més]
  Daniela Zaharcenco Talpa
  Recurs d'imatge Daniela-zaharcenco index
 • «Aquest màster és el complement perfecte del Grau d’Estudis Anglesos o Mestre/a; ja que t’ajuda a aprofundir en l’àrea del teu interès»

  [Llegir-ne més]
  Gloria Sánchez Muñoz
  Recurs d'imatge gloria-sanchez index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües llengues-2013 index
Màster Universitari Màster Universitari en Llengua Anglesa per al Comerç Internacional (ELIT) angles-negocis index