Recurs d'imatge infermeria producte

Infermeria d'Urgències, Emergències i Cures CrítiquesCiències de la Salut

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

El Màster Universitari en Infermeria d'Urgències, Emergències i Cures Crítiques, pretén donar continuïtat als estudis del Grau en Infermeria, mitjançant l’ampliació dels coneixements en investigació i permeten l'accés al doctorat, així com l'ampliació dels coneixements teòrics i pràctics en l'atenció al pacient en Unitats de Cures Intensives i l'atenció sanitària extra-hospitalària en accidents de difícil accés (muntanya, aquàtics, accidents de trànsit) .  [Llegir més]

Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
30

Formació permanent

Amplia la teua formació amb els ensenyaments propis i de formació permanent que t'ofereix l'UJI en totes les àrees de coneixement.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Grups reduïts

Aquest màster t'ofereix la possibilitat d'aprofitar al màxim les teues classes, amb grups reduïts.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

  • «Destacaria sobretot el mòdul d'urgències perquè hem fet tota la docència en l'exterior. Hem vist un rescat en helicòpter,un altre amb gossos de cerca i hem realitzat també sessions d'orientació»

    [Llegir-ne més]
    Jorge Ciborro Montes
    Jorge Ciborro Montes jorge-ciborro index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Investigació en Cervell i Conducta cervell-2021 index

Investigació en Cervell i Conducta

60 Crèdits
25 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Psicologia General Sanitària psicologia index

Psicologia General Sanitària

90 Crèdits
30 Places