Criteris d'admissió

13/03/2024 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Per a alumnes no provinents de la llicenciatura en ADE, Economia, de la diplomatura en Ciències Empresarials, dels graus en Economia, ADE o Finances i Comptabilitat, és recomanable cursar un complement formatiu previ a l’inici del màster. El nombre de crèdits d’aquest complement formatiu no és imputat a la càrrega docent del màster, sinó que tenen la consideració acadèmica de crèdits externs.

Els professionals amb experiència acreditada en el camp de la gestió empresarial poden ser excusats de la realització del complement formatiu a què es refereix el paràgraf anterior prèvia presentació del currículum i una entrevista personal.

Procediment d’acceptació

La Comissió de Gestió del màster aplicarà un barem durant el procés de selecció dels candidats. En aquest barem, el 80% de la puntuació estarà donada per l'expedient acadèmic i, si escau, una entrevista personal. El 20% restant correspondrà a l'avaluació d'altres mèrits, com ara beques, publicacions i experiència professional en l'àmbit de les finances i la comptabilitat. En la sol·licitud, l'estudiant haurà d'indicar la seva especialitat d'interès o, en defecte d'això, les assignatures optatives de diferents especialitats.

Normativa de reconeixement i transferència de crèdits.

El estudiantat ha de conèixer la Normativa sobre Reconeixement i Transferència de Crèdits en els Estudis Oficials de Grau i Màster en la Universitat Jaume I.

A més, en el màster en Gestió Financera i Comptabilitat Avançada l’estudiantat té l’opció de reconèixer fins a 9 crèdits ECTS per acreditació d’experiència laboral i professional.

En superar amb èxit el màster s'obté un títol. Si no es cursa cap especialitat en concret, simplement en el títol apareix la denominació del màster. Per a cursar una especialitat és necessari matricular-se i superar totes les assignatures d'aquesta especialitat. En aquest cas, addicionalment sota la denominació del màster apareixerà el nom de l'especialitat. Aquest és l'únic efecte pràctic de cursar una especialitat en el màster.

Informació de Matrícula

El màster té en teoria cinc especialitats. Però per motius d'organització docent no ens és possible oferir docència en totes les assignatures. Concretament, les assignatures: Mòdul Avançat d'Anàlisi d'Inversions; Context Institucional de la Comptabilitat Internacional i Comptabilitats Especials no s'imparteixen. No obstant això, l'alumne si es pot matricular d'alguna d'aquestes assignatures si sol·licita la seva convalidació i aquesta es concedeix. Llavors sí que podria obtenir una de les especialitats relacionades amb aquestes assignatures, en qualsevol altre cas no. En conseqüència, normalment només dues de les cinc especialitats poden aparèixer en el títol, concretament: Gestió de Carteres i Auditoria i Consolidació dels Estats Comptables. En la resta de casos l'alumne pot completar els 10 crèdits obligatoris d'assignatures optatives combinant assignatures de diferents especialitats.

L'alumne pot matricular-se en qualsevol assignatura optativa, amb independència que s'ofereixin diferents especialitats. Un dels aspectes rellevants a considerar a l'hora de triar assignatures de diferents especialitats és que no se solapin el horaris.

Les pràctiques d'empresa no són obligatòries, pel que els seus 10 crèdits no serveixen per computar els 60 crèdits mínims per aconseguir el títol de màster. Si un alumne es matricula d'aquestes pràctiques cursaria un total de 70 crèdits. Els 60 crèdits obligatoris a cursar com a mínim són 40 d'obligatòries, 10 de optatives i 10 del Treball Final de Màster (TFM).

En relació al TFM, és comú que molts alumnes no ho defensen durant el curs en el qual es matriculen, sinó en el següent o en cursos posteriors. Per tant, a vegades resulta més convenient no inscriure's inicialment en el TFM. En el seu lloc, es brinda l'opció d'ampliar la matrícula o matricular-se a l'inici d'un nou curs. Per a evitar despeses addicionals, és fonamental que l'alumne consulti les dates de matrícula, ampliació de matrícula i defensa dels TFM en el Servei d'Estudiants de l'UJI, i planifique correctament la seva matrícula. Actualment, les dates de defensa solen programar-se per a finals de juny i octubre.

 

 

 

 

 

 

Informació proporcionada per: InfoCampus