Treball de final de grau

09/05/2024 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El TFG és una mica més que una assignatura (codi CA0932). És un treball d'important salt qualitatiu en el qual s'espera que l'estudiantat demostri ja la seva personalitat com a professional fruit de la formació adquirida al llarg dels cursos del grau.

Existeixen tres modalitats de TFG que exploren diferents perfils, com la iniciació a la recerca científica; l'elaboració d'un projecte professional de tipus empresarial o el desenvolupament d'una creació audiovisual (curtmetratges de ficció o documentals, episodis pilot de sèries televisives o webseries, videoclips, peces de videoart, projectes fotogràfics, guió de llargmetratge…). Aquest últim tipus de TFG es pot dur a terme en grups de fins a cinc estudiants, la qual cosa representa un aspecte diferencial del nostre grau, en la mesura en què l'alumnat posa en joc competències pròpiament tècniques, però també socials i comunicatives, necessàries per a tirar endavant creacions col·lectives.

Es pot consultar tota la informació sobre el Treball de Final de Grau en aquesta Guia de TFG específica del grau. Així mateix, per a assegurar el seu adequat desenvolupament, hi haurà una sessió de presentació de l'assignatura, un seminari introductori i seminaris específics per modalitat.

Informació proporcionada per: InfoCampus