Màster Universitari en Rehabilitació Psicosocial en Salut Mental Comunitària salut-mental producte

Rehabilitació Psicosocial en Salut Mental ComunitàriaCiències de la Salut

El màster es promou des de la Universitat Jaume I  en col·laboració amb les associacions professionals i les de familiars i persones afectades. Naix de la pràctica quotidiana en els serveis i té una orientació comunitària i integradora. S’articula en cinc mòduls amb una proporció important d’aprenentatge pràctic; factor humà (persones, equips i comunitat), contextos de la intervenció (història i fonaments científics i ètics), instruments tècnics (intervenció basada en proves i en valors), llocs de la intervenció (els dispositius) i metodologia de la investigació. El màster naix de la confluència del moviment associatiu de professionals, familiars i usuaris i usuàries amb el món acadèmic, amb la qual cosa s’assegura un compromís amb la pràctica professional i amb els valors que la sustenten, així com amb les proves empíriques i l’abordatge científic. [Llegir més]

 

Centre: Facultat de Ciències de la Salut
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
60

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Formació permanent

Amplia la teua formació amb els ensenyaments propis i de formació permanent que t'ofereix l'UJI en totes les àrees de coneixement.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar mediacio-2014 index

Intervenció i Mediació Familiar

60 Crèdits
40 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Investigació en Cervell i Conducta cervell-2021 index

Investigació en Cervell i Conducta

60 Crèdits
25 Places