Interuniversitari

02/11/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Màster Universitari Erasmus Mundus en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima (MIR) és interuniversitari per naturalesa.

El consorci MIR consta de quatre socis acadèmics del programa líders en els camps de la robòtica marina, les tecnologies offshore i les aplicacions de ciències marines de IA que inclouen:

  • Universitat Jaume I de Castelló (Espanya)
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet - NTNU (Noruega)
  • Universidade de Lisboa (Portugal)
  • Université de Toulon - UTLN (França). Coordinadora

Aquest consorci aprofita les col·laboracions existents amb actors crucials de la denominada indústria de creixement blau, així com amb altres institucions d'investigació a l'avantguarda de la robòtica, marítima, marina o IA. Els socis han establit conjuntament una associació global que cobreix tots els oceans i integra les diferents àrees d'experiència necessària. Els membres del consorci i els socis associats tenen una vasta experiència treballant junts a través de projectes d'investigació passats i actuals, com en el marc de l'associació EUMarine Robotics, el consorci CEIMAR, el consorci Proteus, el consorci Erasmus + Impact, projectes col·laboratius de la indústria i fins i tot programes d'intercanvi d'estudiants.

Informació proporcionada per: InfoCampus