Aquest màster permetrà a l’estudiantat especialitzar-se en química aplicada i, en funció de l’optativitat  triada, aconseguir un major grau d’especialització en química mèdica, química industrial o en materials avançats. El desenvolupament de nous materials és un camp d’investigació en auge dins de la química a causa de les seues aplicacions industrials. Així mateix, el desenvolupament de nous fàrmacs i la cerca de noves dianes terapèutiques per al tractament de malalties constitueix un repte per a la indústria farmacèutica i per a la societat. La formació rebuda per l’alumnat, així com la realització de pràctiques en centres d’investigació públics i en empreses privades, li permetrà adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a desenvolupar la seua posterior labor investigadora o per a incorporar-se a la indústria.  [Llegir més]

 

Centre: Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
30

Mobilitat i programes d'intercanvi

Millora el teu currículum participant en els programes de mobilitat que t’ofereix aquest màster.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Formació permanent

Amplia la teua formació amb els ensenyaments propis i de formació permanent que t'ofereix l'UJI en totes les àrees de coneixement.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

 • El màster et dona una base perfecta per a guiar la teua àrea de coneixement cap al sector farmacèutic.

  [Llegir-ne més]
  Raquel Gil Edo
  Estudianta de Doctorat amb beca atorgada per l’AECC
  Recurs d'imatge raquel-gil index
 • Remarcaria la proximitat del professorat, la qual ajuda a l’adquisició de nous continguts i competències.

  [Llegir-ne més]
  Albert Pla López
  Recurs d'imatge alberto-pla index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Química Sostenible quimica-sostenible-2020 index

Química Sostenible

60 Crèdits
30 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Química Teòrica i Modelització Computacional quimica-computacional-2021 index