Programa de Doble Màster Simultani: Professor/a d’Educació Secundària + Matemàtica Computacional

08/02/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els dobles títols simultanis,  o programes individualitzats de segona titulació, són aquells en els quals l’estudiantat d’una primera titulació oficial de la Universitat Jaume I cursa matèries específiques d’una segona titulació oficial, d'àmbits afins, que no ha cursat en la primera titulació, a fi d’obtindre el títol en cadascun d’aquests estudis.

​​Els dos màsters que es poden cursar de manera simultània són el  Màster universitari en Professor/a d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes i Màster universitari en Matemàtica Computacional.

L’alumnat admés en aquest programa podrà, de manera simultània, cursar aquests dos màsters, en dos cursos, cursant 92 crèdits dels 120 que tenen els dos màsters junts, ja que es reconeixeran 31 crèdits.

L’estudiantat interessat en aquest programa ha de fer la preinscripció en els dos màsters. Una vegada admès en el màster universitari de Professor/a d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes, ha de sol·licitar a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) la simultaneïtat d’estudis per a poder ser admès en el màster universitari en Matemàtica Computacional.

 

Places limitades: 

Només s’admetran 10 alumnes.

Informació proporcionada per: InfoCampus