Coordinació de pràctiques en empresa, itinerari professional

01/04/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de l'any 2008 el Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament ofereix l'opció de realitzar pràctiques professionals en centres d'investigació, ONGs i institucions col·laboradores tant dins d'Espanya com a l'esfera internacional.

Les estades en pràctiques consitueixen un altra via per a la conclusió i obtenció del títol oficial. Per un costat, existeix l'opció de la via acadèmica amb l'elaboració i posterior defensa pública de la tradicional tesi de Màster (Treball Final de Màster amb orientació acadèmica); i l'altra, és la via professional, que permet a l'alumnat, desenrotllar estades en pràctiques amb una posterior defensa pública del Treball Final de Màster amb orientació professional.

D'aquesta manera, el Màster compleix amb un doble objectiu: formar a futur professorat i a investigadors per la pau i, d'altra banda, preparar professionals en diversos àmbits, cultures i necessitats reclamades pel mon laboral en temes de la pau, conflictes i desenvolupament.

Coordinació:

  • Dra. Dra. Annemie Vermaelen
Informació proporcionada per: InfoCampus