Treball final de màster

15/12/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

TREBALL DE FINAL DE MÀSTER (6 crèdits ECTS)

Tindrà caràcter docent, doncs s’impartiran classes d’anglès a tots els nivells per a posar en pràctica els continguts dels diferents mòduls que conformen el Màster.

La Universitat Jaume I ha elaborat una normativa que conté les directrius bàsiques relacionades amb la definició, organització, elaboració, tutela, presentació, defensa, avaluació i gestió administrativa dels TFM a la Universitat Jaume I.

Avaluació

L'avaluació del TFM (SAY031) es durà a terme mitjançant la defensa oral del treball. Per a poder dur a terme aquesta defensa, és requisit indispensable comptar amb el vistiplau de la tutora/ el tutor que ha supervisat el treball.

Dins del termini establert, l'alumne haurà de pujar una còpia del seu TFM a l'Aula Virtual. A més, haurà de dipositar en la Secretaria de Màsters (Deganat de la FCHS) tres còpies impreses i enquadernades del TFM (una per a cada membre del tribunal) juntament amb l'informe favorable de la tutora que ha supervisat el treball.

S'estableixen dos terminis de dipòsit: un al juny i un altre al setembre.

Després del dipòsit, els membres de la Comissió Acadèmica podran emetre la seva valoració favorable/desfavorable en un termini màxim de quinze dies i poder així poder procedir a la defensa pública les dates de la qual s'anunciaran oportunament a l'Aula Virtual.

El tribunal estarà format per tres professors doctors que imparteixin docència en el màster. El director del treball queda exclòs com a membre del tribunal.

L'alumne disposarà d'uns 15 minuts aproximadament per a realitzar l'exposició del seu treball.

Per a l'avaluació final de l'assignatura SAY031, el tribunal jutjarà tant la qualitat acadèmica del treball presentat (70%) com la seva defensa pública (30%).

La normativa interna del TFM del Màster Universitari d'Ensenyaments i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM) detalla el procés d'elaboració i defensa del TFM.

 

Més informació

Informació proporcionada per: InfoCampus