25/04/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Aquest màster pretén donar continuïtat als estudis del grau en Infermeria, mitjançant l’ampliació de les competències generals en l’activitat assistencial i investigadora, amb l’adquisició de nous coneixements que permeten una major professionalització en l’atenció als i a les pacients crítics i a les urgències i emergències.


L’atenció sanitària cada vegada és més demandant de professionals especialitzats en atenció a pacients en situacions crítiques. Aquest títol té com a objectiu ampliar els coneixements en investigació i oferir coneixements tant teòrics com pràctics en el maneig avançat del pacient que requereix de vigilància intensiva i atenció urgent i en atenció sanitària en accidents de muntanya, mitjans aquàtics o accidents de trànsit i riscos biològics. Per tant, el títol està vertebrat en tres mòduls: investigació, atenció als i les pacients crítics, i urgències i emergències en mitjans agrestos o de difícil accés. 


El màster s’imparteix en modalitat presencial: les classes teòriques seran retransmeses en directe i l’assistència als laboratoris de pràctica simulada i la realització de 240 hores de pràctiques clíniques en unitats de vigilància intensiva, urgències i atenció extrahospitalària seran obligatòriament de caràcter presencial.
 

Informació proporcionada per: InfoCampus