Continuar la meua formació

04/07/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Encara que totes dues orientacions del màster universitari en Igualtat i Gènere en l’Àmbit Públic i Privat permeten a l’estudiantat accedir al programa de doctorat interuniversitari en Estudis Interdisciplinaris de Gènere, coordinat per la Universitat Autònoma de Madrid, amb la finalitat d’obtindre el títol de doctor o doctora per la Universitat Jaume I, es recomana optar per l’orientació investigadora perquè s’ajusta més al perfil.

La informació per a preinscriure’s al període d’investigació del programa de doctorat, centrat en el disseny, elaboració i defensa de la tesi doctoral, s’obté en aquest enllaç. La sol·licitud ha de ser presentada en el Registre de la Universitat i dirigida al departament o institut universitari al qual pertany qui dirigeix la tesi doctoral de cada estudiant.

La informació general sobre el programa de doctorat Estudis Interdisciplinaris de Gènere es pot trobar en aquest enllaç: criteris d’accés, sol·licitud i documentació requerida, calendari d’inscripció, resolució, període de matriculació i doctorat a temps complet o parcial.

Qualsevol dubte referent a això, ha de traslladar-se al Negociat de Màster i Doctorat del Servei de Gestió de la Docència i Estudiants de la Universitat Jaume I.

Més informació en: http://www.uji.es/estudis/oferta/base/doctorat/actual/genere/

 

Informació proporcionada per: InfoCampus