Imatge MU Història i Identitats en el Mediterrani Occidental historia-mediterrani-2014 producte

Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (segles XV-XIX)Arts i Humanitats

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

Al llarg de la història, el Mediterrani ha sigut un espai d'intenses trobades entre societats i civilitzacions, d'intercanvis i conflictes, de comerç i de guerra, de creació cultural i de fanatismes irreconciliables. Entre els segles XV i XIX, en el naixement de la moderna societat europea, el Mediterrani va experimentar una profunda transformació que va definir un nou marc de relacions polítiques i econòmiques, així com renovats horitzons culturals. Però la construcció d'imperis, monarquies i estats va desembocar sovint en conflictes armats; l'efervescència dels estudis humanístics i científics, havia de conviure amb la superstició, la ignorància i la intolerància; i la construcció d'una economia mundial va redefinir la dimensió de l'espai mediterrani. L'estudi d'aquests processos, a més de posseir un innegable atractiu intrínsec, proporciona les claus per a la comprensió del nostre món. [Llegir més]

Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
10

Interuniversitari

Aquest màster està organitzat per diferents universitats espanyoles.

Grups reduïts

Aquest màster t'ofereix la possibilitat d'aprofitar al màxim les teues classes, amb grups reduïts.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

 • «El màster m'ha permès mirar l'Edat Moderna de forma calidoscòpica, és a dir, d'una forma plural i des de diferents punts de vista molt enriquidors que no haguera imaginat tan sols amb l'estudi de grau»

  [Llegir-ne més]
  Isabel Lloret Sos
  Isabel Lloret isabel-lloret index
 • «És important subratllar la proximitat del professorat i que siga de diverses universitats, ja que les opcions de forma­ció i investigació augmenten»

  [Llegir-ne més]
  Alberto Serrano Monferrer
  Alberto Serrano alberto-serrano index
 • «A més de la qualitat de l'ensenyament i la proximitat del professorat, un valor que defineix a l'UJI és l'aposta per la innovació contínua, en tots els seus estudis»

  [Llegir-ne més]
  Andrea Pradas Barreda
  Andrea Pradas andrea-pradas index
 • «Es tracta d'un màster molt familiar i vocacional, la qual cosa propicia un bon ambient i un tracte molt proper. Compta amb un personal docent molt professional i qualificat»

  [Llegir-ne més]
  David Ribés Nacher
  David Ribés david-ribes index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats