Màster Universitari en Llengua Anglesa per al Comerç Internacional (ELIT) angles-negocis producte

Llengua Anglesa per al Comerç Internacional (ELIT)Arts i Humanitats

Aquest màster pretén respondre a la necessitat real, palpable en el treball diari de les empreses de l’entorn geogràfic de l’UJI, d’ampliar la formació lingüística dels treballadors i treballadores dels departaments relacionats amb el comerç internacional. És una inquietud que ens han transmès amb freqüència les empreses, i la nostra proposta ha sigut, i continua sent, aportar-hi una resposta ferma i decidida. Les edicions anteriors d’aquest màster han tingut un èxit remarcable en termes de matrícula i dels nivells d’inserció laboral posterior dels titulats i titulades. El màster ofereix una orientació mixta en la qual es combina un itinerari acadèmic i investigador amb un vessant clarament dirigit a la preparació professional. Aquest últim aspecte està especialment dissenyat perquè l’alumnat puga gaudir del màxim nombre d’oportunitats en un entorn empresarial cada vegada més competitiu.

Centre: Facultat de Ciències Humanes i Socials
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
25

Mobilitat i programes d'intercanvi

Millora el teu currículum participant en els programes de mobilitat que t’ofereix aquest màster.

Docència en anglès

Aquest màster inclou en el seu programa assignatures que s’imparteixen en anglès. Consulta els requisits d’accés i les llengües en què s’imparteixen les assignatures .

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats