Eixides professionals

03/12/2018 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els graduats i graduades en Enginyeria Mecànica posseeixen les atribucions professionals, reconegudes per la Llei 12/1986, de l’Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat en Mecànica. 

Àmbits de treball

Aquests professionals poden desenvolupar el seu treball en quasi tots els sectors industrials i econòmics, principalment en els departaments de projectes, producció i comercialització.

Els llocs de treball més habituals es troben en empreses del sector mecànic, on formen part d’equips multidisciplinaris en indústries de diferents sectors, com ara: indústria alimentària, indústria de l’automòbil, indústria química, indústria elèctrica, indústria electrònica i robòtica industrial, empreses de serveis, administració pública, ensenyament i investigació. També poden exercir lliurement la professió: elaboració de projectes, estudis tècnics, legalitzacions, etcètera.

Tasques professionals

Els graduats i graduades en Enginyeria Mecànica poden ocupar qualsevol lloc de treball tècnic relacionat amb el món industrial o de les instal·lacions.

RESUM

Atès que és una de les professions més sol·licitades en l'actualitat, els graduats i graduades en Enginyeria Mecànica cobreixen diferents perfils professionals:

•      Desenvolupament, redacció i coordinació de projectes tècnics d’enginyeria, com ara màquines i instal·lacions.

•      Direcció i coordinació d'activitats de producció, operació i manteniment.

•      Direcció d'equips, gestió, comercialització i màrqueting.

•      Responsables de medi ambient, qualitat i prevenció de riscos laborals.

•      Recerca, formació i docència.

 

Més informació

Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP)

Informació proporcionada per: InfoCampus