Presentació

21/12/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Aquest grau proporciona coneixements de totes  les tecnologies industrials i ofereix una visió multidisciplinària i integradora de l'enginyeria industrial. Capacita per a exercir l'activitat en qualsevol camp tecnològic de la indústria gràcies a la sòlida base científica i tecnològica que s'adquireix i que facilita la posterior especialització. És per això que aquests estudis gaudeixen de gran èxit professional per la seua capacitat d'adaptació i la seua gran versatilitat.

El grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials al costat del màster universitari en Enginyeria Industrial (PARS) equival a l'anterior titulació d'Enginyeria Industrial, que atorga les atribucions professionals plenes de l'enginyer industrial. El programa PARS de grau més màster, permet matricular-se en el màster quan queden per superar fins a 30 crèdits ECTS (incloent el treball de final de grau, TFG.

En la Universitat Jaume I la titulació d'Enginyeria Industrial s'imparteix des de l'any 1994 i la implantació del grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials es va iniciar l'any 2010.

Les característiques diferencials que podríem destacar d'estudiar el grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials en la UJI pel que fa a altres centres són:

  • Nombre d'estudiantat reduït, la qual cosa permet una estreta relació professorat-estudiantat i una realització adequada de la part pràctica de la formació: pràctiques de laboratori, treballs dirigits, etc.
  • Instal·lacions noves i molt bé equipades: els laboratoris, les aules informàtiques i els tallers disposen d'equips moderns semblants als quals s'utilitzen avui en la indústria.
  • Pràctiques en empresa abans d'acabar el grau: l'estada en pràctiques és una matèria obligatòria en el pla d'estudis. L'alumnat realitza pràctiques d'enginyeria en una empresa.
  • Els estudis finalitzen amb la realització del Treball de Final de Grau: projecte d'enginyeria realitzat sobre una empresa real en un de les branques de l'enginyeria de l'àmbit industrial. El Treball de Final de Grau es defensa davant un tribunal i és l'últim pas abans d'obtenir el títol de grau.
  • A més de les estades del estudiantat en universitats estrangeres a través dels programes d'intercanvi, el grau d'Enginyeria en Tecnologies Industrials forma part del programa EURUJI, capdavanter en les universitats espanyoles des de fa més de 10 anys. Aquest programa forma enginyers i enginyeres d'alt nivell i ofereix la possibilitat d'aconseguir un doble títol de la UJI i l'INSA de Lió o Tolosa de Llenguadoc. Aquest grup, a més, reforça l'aprenentatge d'idiomes i es treballa amb un grup molt reduït d'estudiantat. Durant els dos primers cursos, el grup EURUJI gaudeix del reconeixement de la Generalitat Valenciana de Grup d'Alt Rendiment Acadèmic (grup ARA).
  • Alta taxa d'inserció laboral dels nostres titulats i titulades.

 

Informació proporcionada per: InfoCampus