Presentació

19/12/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
El Grau en Administració d'Empreses té com a objectiu formar professionals capacitats per a gestionar empreses i un altre tipus d'organitzacions, com poden ser institucions públiques i no governamentals. El Grau consta d'un conjunt de matèries que et preparen per a l'exercici professional en les diferents àrees de l'empresa com a recursos humans, producció o màrqueting, entre altres, així com una visió de la interacció de totes elles en el seu conjunt i en la manera en què intervenen en el desenvolupament de l'empresa. D'aquesta manera, els graduats i graduades en Administració d'Empreses tenen un elevat nivell d'ocupabilitat tal com es constata amb les dades que els propis titulats proporcionen respecte a la seva situació laboral.

Dins dels estudis de l'àrea d'empresa i economia que s'ofereixen des de la Facultat, el Grau en Administració d'Empreses, el Grau en Finances i Comptabilitat, i el Grau en Economia, van substituir a les antigues llicenciatures i diplomatures en el procés d'adaptació dels estudis universitaris a l'Espai Europeu d'Educació Superior. La presència d'assignatures comunes entre aquests tres graus, et permet la possibilitat d'obtenir una segona titulació amb un esforç que implica 90 crèdits addicionals per a aconseguir també el Grau en Finances i Comptabilitat o de 102 crèdits addicionals si es desitja cursar el Grau en Economia. 

Tens a més la possibilitat de cursar la meitat del Grau en anglès (els dos primers cursos), si et matricules en el denominat grup IMEF (International Management Economics and Finance) i optar així a una doble titulació internacional, tal com s'explica més a baix dins dels sis punts diferencials que t'ofereix cursar aquest Grau a la Universitat Jaume I.
Informació proporcionada per: InfoCampus