Coordinació docent

05/02/2021 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Segons la proposta Erasmus Mundus, la coordinació docent és responsabilitat del Comitè Local de Coordinació (LCO) de cada universitat, d'acord amb el Coordinador Global del Programa (CO). Les funcions del Comitè Local de Coordinació, a més de les relacionades amb la funció docent, abasten els aspectes dels intercanvis i el finançament dels estudiants:

- L'assignació als estudiants becats de les despeses de viatge i d'instal·lació i els costos de matrícula;

- La promoció del programa a nivell nacional i internacional mitjançant xarxes i recursos de la institució;

- La publicitat de la convocatòria de propostes de temes de tesis al personal local MIR;

- El suport local a les activitats de mobilitat d'entrada i eixida (inclosa l'assistència amb els visats, permisos de residència, i el registre);

- Definició i seguiment dels mòduls d'ensenyament;

- L'assignació dels membres locals de les diferents comissions de MIR (Gestió (MC), Qualitat (QWG) i Selecció (SWG);

- Mantenir una comunicació constant i estret contacte amb els altres socis a través de l'entorn de col·laboració, missatges de correu electrònic, telèfon, correu, etc.

El Màster Universitari Erasmus Mundus en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima (MIR) és interuniversitari per naturalesa.

 

El consorci MIR consta de quatre socis acadèmics del programa líders en els camps de la robòtica marina, les tecnologies offshore i les aplicacions de ciències marines de IA que inclouen:

  • Universitat Jaume I de Castelló (Espanya)
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet - NTNU (Noruega)
  • Universidade de Lisboa (Portugal)
  • Université de Toulon - UTLN (França). Coordinadora

Aquest consorci aprofita les col·laboracions existents amb actors crucials de la denominada indústria de creixement blau, així com amb altres institucions d'investigació a l'avantguarda de la robòtica, marítima, marina o IA. Els socis han establit conjuntament una associació global que cobreix tots els oceans i integra les diferents àrees d'experiència necessària. Els membres del consorci i els socis associats tenen una vasta experiència treballant junts a través de projectes d'investigació passats i actuals, com en el marc de l'associació EUMarine Robotics, el consorci CEIMAR, el consorci Proteus, el consorci Erasmus + Impact, projectes col·laboratius de la indústria i fins i tot programes d'intercanvi d'estudiants.

En síntesi, la proposta presentada en aquest document és el resultat d'un esforç conjunt de col·laboració de més de 50 socis acadèmics i de líders de la indústria iniciats en 2017. Persegueix una clara necessitat identificada de la indústria i una àrea prioritària d'investigació per a graduats amb habilitats i competències multidisciplinàries en Intel·ligència Artificial (IA) i robòtica que tenen un tremend potencial d'aplicació en tots els sectors del denominat creixement blau.

Informació proporcionada per: InfoCampus