2022- SUSPÉS Curs d’instructor de ioga (DISSABTES )

19/04/2023 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

Presencial

Dirigit a

Vinculats amb l’UJI i Altres col·lectius

Objectiu

El Hatha ioga és el ioga de les postures. En occident, la combinació de Hatha i pranayama (exercicis de respiració) és el que solem conéixer amb el nom de ioga. La diferència amb altres formes d'exercici és que les asanas o postures de ioga a més actuen sobre els òrgans interns, les glàndules i nervis, mantenint tots els sistemes del cos en perfecte estat.
En els últims anys la investigació mèdica ha començat a parar atenció a l'efecte del ioga i molts metges el recomanen no sols per a reduir l'estrés, sinó també com a mètode d'exercici sa i segur o com a teràpia física especialment indicada per a l'esquena i els genolls, perquè entre altres coses, el ioga allibera el cos de les tensions, ensenya a respirar, ajuda a guanyar flexibilitat, enforteix, t'ompli d'energia, equilibra el sistema nerviós, activa el sistema circulatori, millora la digestió, regula el sistema hormonal, corregeix la postura, calma la ment, millora la concentració i el rendiment intel·lectual, ajuda a dormir millor, etc...

Contingut

  • Domini de les tècniques de Ioga. Equivalent al mòdul formatiu MF2038_3
  • Programació d'activitats d'instrucció en Ioga. Equivalent al mòdul formatiu MF2039_3
  • Metodologia de la instrucció en sessions de Ioga. Equivalent al mòdul formatiu MF2040_3
  • Primers auxilis, RCP i DESA. Equivalent al mòdul formatiu MF0272_2
  • Mòdul de pràctiques (MP0403), basada en el programa d'estudis del Certificat de Professionalitat de la Família d'Activitats Físiques i Esportives: Instrucció en Ioga.

Professorat

Professor de l'esola Apta Vital Sport

Calendari

25 de març, 1*,15,22 I 29* d'abril, 6,13,20* i 27 de maig, 3,10* i 17 de juny de 2023

Horari

De 9.30 a 13.30 hores (Els dies amb asterisc hi ha classe en horari de vesprada de 15 a 19 hores)

Durada

620 hores

Lloc

Pavelló poliesportiu (Universitat Jaume I)

Participants

Màxim 20 persones i 10 mínim

Avaluació

  • Control d’assistència del 80 % de les sessions pràctiques
  • Examen teòric-pràctic.
  • Superar tots els blocs del curs.

Crèdits

Sense crèdits

Certificat

Superar tots els requisits d’avaluació del Curs.

Material

No és necessàri

Inscripció

Fins al 21 de març de 2023

Preu

Comunitat Universitària de l’UJI: 598 €; Vinculats amb l’UJI: 822 € ; Altres col·lectius: 1495 € ; (Opcions de pagament 1, 2, 3 o 4 quotes)

Observacions

Curs integrat dins de la Fundació Tripartita.

  • Tots els nostres alumnes són inclosos automàticament en el Registro Español de Profesionales de YOGA, ja que el títol que emetem, posseeix certificat d'autenticitat i està reconegut per ANEP (Associació Nacional d'Entrenadors de IOGA i Pilates).
  • Cal destacar que en superar el curs s'obté la categoria OR del Certificat Internacional d'Excel·lència Professional, per ICEF. La nostra formació d'Instructor de Ioga està basat en el certificat de professionalitat Instrucció en Ioga (AFDA0311), estant preparat per a l'Acreditació de les Competències Professionals (RD 1224/2009). És més, t'inclou les taxes, la formació i assessorament per al procés d'acreditació. Si ho prefereixes, també a l'escola pots cursar directament el Certificat Oficial de Professionalitat d'Instrucció en Ioga (AFDA0311)

Inscripció

Informació proporcionada per: Servei d'Esports