2022-Curs d’instructor de ioga (DILLUNS I DIMECRES)

02/03/2023 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

Presencial

Dirigit a

Vinculats amb l’UJI i Altres col·lectius

Objectiu

El Hatha ioga és el ioga de les postures. En occident, la combinació de Hatha i pranayama (exercicis de respiració) és el que solem conéixer amb el nom de ioga. La diferència amb altres formes d'exercici és que les asanas o postures de ioga a més actuen sobre els òrgans interns, les glàndules i nervis, mantenint tots els sistemes del cos en perfecte estat.
En els últims anys la investigació mèdica ha començat a parar atenció a l'efecte del ioga i molts metges el recomanen no sols per a reduir l'estrés, sinó també com a mètode d'exercici sa i segur o com a teràpia física especialment indicada per a l'esquena i els genolls, perquè entre altres coses, el ioga allibera el cos de les tensions, ensenya a respirar, ajuda a guanyar flexibilitat, enforteix, t'ompli d'energia, equilibra el sistema nerviós, activa el sistema circulatori, millora la digestió, regula el sistema hormonal, corregeix la postura, calma la ment, millora la concentració i el rendiment intel·lectual, ajuda a dormir millor, etc...
 

Contingut

1-Domini de les tècniques de Ioga. Equivalent al mòdul formatiu MF2038_3
2-Programació d'activitats d'instrucció en Ioga. Equivalent al mòdul formatiu MF2039_3
3-Metodologia de la instrucció en sessions de Ioga. Equivalent al mòdul formatiu MF2040_3
4-Primers auxilis, RCP i DESA. Equivalent al mòdul formatiu MF0272_2
5-Mòdul de pràctiques (MP0403), basada en el programa d'estudis del Certificat de Professionalitat de la Família d'Activitats Físiques i Esportives: Instrucció en Ioga.
 

Professorat

Antonio Sánchez Ramón ( https://aptavs.com/profesores/antonio-sanchez)

Calendari

1-6-8-13-15-20-22-27 de febrer i 1-6-8-15-20-22-27  de març de 2023

Horari

Dilluns de 9.30 a 13.30 hores i Dimecres de 9.00 a 13.00 hores

Durada

620 hores

Lloc

Pavelló poliesportiu (Universitat Jaume I)

Participants

Màxim 20 persones i 10 mínim

Avaluació

  • Control d’assistència del 80 % de les sessions pràctiques
  • Examen teòric-pràctic.
  • Superar tots els blocs del curs.

Crèdits

2

Certificat

Superar tots els requisits d’avaluació del Curs.

Material

No és necessari

Inscripció

Fins al 9 de gener de 2023

Preu

Comunitat Universitària de l’UJI: 598 €, Vinculats amb l’UJI: 740 € i Altres col·lectius: 1495 € Opcions de pagament 1, 2, 3 o 4 quotes

Observacions

  • Curs integrat dins de la Fundació Tripartita
  • Tots els nostres alumnes són inclosos automàticament en el Registro Español de Profesionales de YOGA, ja que el títol que emetem, posseeix certificat d'autenticitat i està reconegut per ANEP (Associació Nacional d'Entrenadors de IOGA i Pilates). Cal destacar que en superar el curs s'obté la categoria OR del Certificat Internacional d'Excel·lència Professional, per ICEF.
  • La nostra formació d'Instructor de Ioga està basat en el certificat de professionalitat Instrucció en Ioga (AFDA0311), estant preparat per a l'Acreditació de les Competències Professionals (RD 1224/2009). És més, t'inclou les taxes, la formació i assessorament per al procés d'acreditació. 4-Si ho prefereixes, també a l'escola pots cursar directament el Certificat Oficial de Professionalitat d'Instrucció en Ioga (AFDA0311)

Inscripció

Informació proporcionada per: Servei d'Esports