2022-Curs d'entrenador o entrenadora personal d'alt rendiment i tècniques de musculació

29/03/2023 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

Presencial

Dirigit a

Vinculats amb l’UJI i Altres col·lectius

Objectiu

Curs dirigit a adquirir coneixements de com realitzar correctament l'entrenament personalitzat segons objectius individuals, la combinació de l'entrenament de cardio, l'adequada nutrició, la suplementació esportiva, la tonificació o la musculació, en definitiva una formació global en les últimes tendències del sector.

A més està dirigit a resoldre totes les demandes específiques de qualsevol persona: Millora Físic Estètica, Hipertròfia, Força, Recomposició Corporal, Pèrdua de pes, Millora de Salut, Millora en un Esport, i un llarg etcètera.

Capacitació com a professional esportiu, podent exercir en tots els àmbits: Centres Esportius (Obrint el teu propi centre o treballant per compte d'altri), en Domicilis, Exteriors, així com també per RRSS Entrenaments i Assessories en línia.
 

Contingut

1-Bloc Teòric
2-Sessions pràctiques
3-Mòdul específic per a acreditació de competències professionals
4-Mòdul de primers auxilis, RCP i maneig desa
5-Seminari d'abdominals hipopressius
6-Bloc de teòriques professionals (campus virtual)

Professorat

Raul Gutierrez Gallardo (https://aptavs.com/profesores/raul-gutierrez)

Calendari

18-25 de febrer, 4-25 de març, 1-15-22-29 d’abril, 6-13-20-27 de maig, 3-10-17 de juny de 2023

Horari

De 9.30 a 13.30 hores

Durada

620 hores

Lloc

Universitat Jaume I de Castelló

Participants

Màxim 20 persones i 8 mínim

Avaluació

  • Control d’assistència del 80 % de les sessions pràctiques
  • Examen teòric-pràctic.
  • Superar tots els Blocs del curs.

Crèdits

2

Certificat

Superar tots els requisits d’avaluació del Curs.

Material

No és necessari

Inscripció

Fins al 14 de febrer de 2023

Preu

Comunitat Universitària de l’UJI: 598 € , Vinculats amb l’UJI: 867 € i Altres col·lectius: 1495 € Opcions de pagament 1, 2,3 o 4 quotes

Observacions

1-Curs integrat dins de la Fundació Tripartita. APTA Vital Sport, és escola oficial. Estant acreditada pel SEPE per a impartir els Certificats Oficials de Professionalitat del Sector Esportiu.

2-El nostre Curs d'Entrenador Personal d'Alt Rendiment i Tècniques Avançades de Musculació està basat (i ampliat) en el certificat de professionalitat de Condicionament Físic en Sala d'Entrenament polivalent AFDA0210, sent molt més avançat, complet i ampli, estant preparat per a l'Acreditació de les Competències Professionals RD 1224/2009. És més, t'inclou l'assessorament i la preparació per al procés d'acreditació.

3-Les nostres titulacions tenen reconeixement Nacional per FEEPYF (Federació Espanyola d'Entrenadors Personal i Fitness).Els nostres alumnes passen automàticament al registre de professionals de la federació REPEF, amb nivell EQF5.

4-A més també tenim reconeixement Internacional per Europe Active, tenint opció els nostres alumnes de poder figurar en el registre de professionals EREPS.

5-Amb el valor afegit del Certificat Internacional d'Excel·lència Professional en Fitness per ICEF, amb el màxim reconeixement nivell OR.

6-La Formació Contínua Gratuïta Presencial (i Telepresencial per Zoom) que ofereix l'escola tots els mesos

Inscripció

Informació proporcionada per: Servei d'Esports