Targeta esportiva UJI+ Estiu

23/05/2024 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d'Esports llança un any més la targeta esportiva per a l'estiu, que es podrà contractar des del dia 30 de maig, amb la intenció de donar serveis a les persones que vulguen fer esport durant els mesos de juny i juliol. Aquelles persones que ja tenen les targetes TAUJI, TEUJI i TEUJI+ podran seguir gaudint dels serveis que la seua targeta li ofereix.

Aquesta Targeta Esportiva UJI Estiu té una validesa fins al 26 de juliol de 2024 i permetrà als usuaris i usuàries accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI en ús lliure (piscina coberta, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes), així com accedir a la sala de musculació. La sala de musculació mantindrà l'horari de 9 a 21 hores fins el dia 19 de juliol (de dilluns a divendres).

A més, la Targeta Esportiva UJI Estiu inclou totes les activitats amb professorat programades durant el mes de juny. Estes activitats per raons de coordinació amb altres programes de l'UJI com l'escola d'estiu etc o per motius de seguretat davant les altes temperatures, sofriran canvis respecte als horaris i activitats que tradicionalment es programen durant el curs.

 

Més informació i inscripcions ACÍ

Informació proporcionada per: Servei d'Esports