L'UJI corona els campions del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari d'escacs

29/02/2024 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En un desenllaç emocionant del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU) d'escacs, la Universitat Jaume I de Castelló va coronar els campions d'aquest prestigiós torneig. Després d'intenses rondes de competició, el Mestre Internacional Iñigo López (UPV) es va alçar com el títol a la categoria masculina, gràcies a la seua superioritat en el desempat, després d'un empat amb els Mestres FIDE José Manuel Nieves Cabanes (UVEG) i Francisco Rubio Tent (UVEG).

A la competició femenina, Silvia Doñate (UJI) va demostrar la seua destresa indiscutible sobre el tauler, assegurant-se el campionat en solitari, mentre que Lucía Follana (UPV) i Nieves Sanleon (UA) van completar el podi després d'una sèrie d'emocionants desempats.

La classificació per universitats va veure a la Universitat de València (UVEG) liderar el rànquing, seguida molt de prop per la Universitat Politècnica de València (UPV) i l'amfitriona, l'UJI, completant el podi en un meritori tercer lloc.

L'UJI, com a amfitriona i organitzadora de l'esdeveniment, reafirma el compromís de la Generalitat Valenciana que a través del CADU promociona els escacs i la resta de l'esport universitari, proporcionant una plataforma perquè els talents emergents demostren la seua habilitat durant el pas per la seua etapa universitària.

A partir d'ara els i les jugadores esperen amb entusiasme la pròxima edició dels Campionats d'Espanya Universitaris que enguany organitza la majoria les universitats de Castilla la Mancha i que tindrà seu per als escacs a la universitat de Saragossa, que també organitzarà bàsquet, bàsquet 3x3 i judo.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports