Al setembre comença un nou curs esportiu al Servei d’Esports UJI

13/07/2023 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Targetes esportives i instal·lacions

El dia 4 de setembre amb l’apertura de totes les instal·lacions esportives al públic, comença un nou curs marcat per l’objectiu un any més d’arribar al major nombre de persones per tal de millorar la seua forma física i per tant la seua salut.
A partir del dia 4 de setembre totes les persones amb la targeta esportiva UJI (TEUJI) i la targeta esportiva UJI+ (TEUJI+) ja podran accedir a les instal·lacions per fer ús de la piscina, pistes de raquetes, pavelló o camps de futbol entre altres. A partir del dia 4 de setembre també podran accedir a la sala de musculació en horari de 9 del matí a 21 hores ininterrompudament.


Activitats amb professorat

Les activitats amb professorat per la seua banda començaran dilluns dia 11 de setembre, així les persones en targeta activitats UJI (TAUJI) i TEUJI+ ja podran gaudir de més de 30 activitats diferents amb 125 hores setmanals d’activitat física. 
A més a més a aquesta oferta se sumen les activitats especials amb professorat com els cursets de raquetes, alguns de natació, defensa personal, rutes de senderisme, etc. Així com les activitats per a menors entre tres i dotze anys, que començaran en octubre amb una oferta de cursets de natació, tenis i pàdel.


Competicions internes i externes

Per aquest primer semestre les competicions internes es disputaran en esports com el futbol 7 o els tornejos d’hivern de pàdel, tenis, frontenis, bàdminton, esquaix i  vòlei platja. També es disputaran, els tornejos puntuals de tenis taula així com els classificatoris CADU d'escacs, basquet 3x3, frontenis, bàdminton, esquaix i vòlei platja.. Cal recordar que les competicions internes estan incloses, prèvia inscripció, a totes les persones amb TEUJI i TEUJI+.
Pel que fa a les competicions externes, aquestes començaran amb les proves de selecció per al Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) al mes de setembre. A aquestes proves poden accedir tot l’estudiantat interessat a formar part de les seleccions UJI de futbol, futbol sala, basquet, vòlei, handbol, tenis, padel o rugbi en categoria masculina i femenina.


Cursos de formació esportiva 

Al catàleg de cursos, tallers i jornades, la programació serà molt heterogènia amb jornades i tallers de rem, pàdel surf, orientació i multi aventura, així com cursos de patró d’embarcacions, entrenador personal, instructor de ioga, àrbitres de futbol 7 i futbol sala, monitor de temps lliure o un curs bàsic d’escacs . També s'inclouran una sèrie de tallers per a xiquets i xiquetes en modalitat com el patinatge o escalada. Per finalitzar, cal destacar que al mes setembre tindrà lloc la Setmana Europea de l'Esport , una iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme en la que l'UJI participa amb més de 25 activitats programades la majoria d'elles gratuïtes.
                                                                
                                                                

 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports