El Servei d'esports de l'UJI rep el premi del Consell Superior d'Esports -Beactive per les seues activitats en la Setmana Europea de l'Esport per a combatre el sedentarisme

30/11/2023 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d'Esports de la Universitat Jaume I ha rebut el premi del Consell Superior d'Esports-Beactive per les activitats organitzades durant la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per combatre el sedentarisme celebrada de forma simultània en tots els països membre de la Unió Europea. 

Al llarg de la Setmana Europea de l’Esport 2023, el Servei d'Esports de l’UJI va programar 19 accions i un total de 64 activitats entre les quals destaquen les col·laboracions amb altres centres de la Universitat com són el Servei de Llengües i Terminologia i la Biblioteca. Amb el primer es van organitzar itineraris lingüístics on, a través de codis QR a les instal·lacions esportives, es podia ampliar el vocabulari sobre materials esportius en idiomes com l'anglés o el valencià. A la Biblioteca per la seua banda es va preparar un recull de llibres, revistes, pel·lícules, etc. de temàtica esportiva que es poden reservar.

Altres activitats que es van dur a terme van ser batejos de busseig i escalada, jornades de rem, orientació en la natura, surf, iniciació a la multi aventura, patinatge o concursos de fotografia i arts, portes obertes, webinars en matèria esportiva, així com repartiment de fruita en les instal·lacions esportives, o entrenaments amb esportistes d'elit de l’UJI.

El jurat, a més de valorar el nombre d'activitats, també ha tingut en compte la capacitat de mobilització. Cal destacar que durant la Setmana Europea de l'Esport gairebé es van arribar als 10.000 accessos a les instal·lacions esportives. Altres aspectes valorats han sigut l'originalitat, la promoció de la vida activa i saludable i l'ús de recursos gràfics amb el logo #BEACTIVE. 

El premi, que va ser recollit pel director del Servei d'Esports, Carlos Hernando, en un acte celebrat a Madrid; se suma a altres guardons aconseguits pel Servei d'Esports com són el Premi de l'Institut de la Dona i el Consell Superior d'Esports, el Premi Nacional de l'Esport Joaquin Blume o el Premi Ondas Castelló entre altres.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei d'Esports