L’UJI se suma a la Setmana Europea de l'Esport

22/09/2022 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'UJI se suma del 23 al 30 de setembre la Setmana Europea de l'Esport a través d'una sèrie d'activitats que ha programat el Servei d'Esports per a qualsevol persona interessada i de manera gratuïta.

La Setmana Europea de l'Esport, iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme, es tornarà a celebrar de forma simultània en tots els països membres de la UE i uns altres de la resta del continent que s'hi han anat sumant des de 2015, fins a arribar a adherir-se 41 països en l'edició de 2021.  

L'objectiu és implicar a tots els estaments socials perquè realitzen una o diverses accions que fomenten l'activitat física i bons hàbits alimentaris entre la població. En aquesta edició de 2022, Any Europeu de la Joventut, després de dos anys de severes restriccions a la pràctica esportiva en recintes tancats, l'objectiu és que la Setmana Europea de l'Esport d'Espanya torne a batre els registres de participació en les activitats promogudes per les entitats relacionades amb l'esport en la lluita contra la xacra de l'obesitat i el sedentarisme creixents, a favor d'una vida saludable basada en l'exercici físic i l'alimentació adequada.

Entre les activitats planificades a l'UJI destaquen el repartiment de fruita entre la gent que participe en la Setmana, recull de bibliografia esportiva, matinals de pàdel no competitiu, entrenaments magistrals amb esportistes d'elit UJI, jornades esportives de ràpel, surf, orientació, etc.  

Més informació sobre activitats, horaris i inscripcions

Informació proporcionada per: Servei d'Esports