Segon semestre 2016-2017 Cursos del segon semestre

09/01/2017 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Segon semestre 2016-2017
Recurs d'imatge 1-tennis_taula index

Taller bàsic i pràctic sobre el tennis taula. 0.5 Crèdits ECTS

És un taller bàsic i pràctic sobre el Tennis de Taula. La intenció d'aquest curs és donar a conèixer i crear una base solguda i amb fonament d'aquest esport a la Universitat i a la nostra ciutat. Dirigit principalment a estudiants magisteri, monitors temps lliure, etc. Classes presencials.

Recurs d'imatge 3-podologia index

SUSPÉS: Taller de podologia esportiva: cuideu-vos els peus. 0,5 Crèdits ECTS

Taller teòric-pràctic sobre la podologia esportiva dirigida a conèixer i cuidar els nostres peus. Els continguts principals del taller aniran al voltant de quatre eixos principals: • La importància del peu en la pràctica esportiva l’escalfament i l’entrenament per prevenir lesions. • Anàlisi del calçat segons la modalitat esportiva. • Exploracions prèvies a la pràctica esportiva. • Principals patologia de la pràctica esportiva.

Recurs d'imatge 5-balls_llatins index

Curs instructor de balls llatins i del carib. 1 Crèdits ECTS

Curs dirigit a practicants de ball i monitors que vulguen millorar, aprendre l'estil i/o convertir-se en instructors de Balls Llatins o Del Carib Els balls llatins i del Carib són molt rítmics i plens d'energia. En aquest curs aprendràs dins d'aquest àmbit: • Salsa • Merenga • Bachata • Cha-cha Coreografies tant en línia com en parella, bàsics de noi i de noia, per poder portar grups en línia o en parella

Recurs d'imatge 6_crossfit index

Curs d'especialista en entrenament de cross, HIIT i funcional (2 crèdits ECTS)

Aquest curs se centra en un nou sistema d'entrenament que consisteix a desenvolupar programes d'exercici utilitzant els conceptes d'anatomia funcional de manera pràctica. Amb aquestes tres formacions, podràs crear programes i mètodes de treball aplicant-los a cada persona segons les seues necessitats. És un sistema d'entrenament divertit i amb una infinitat d'exercicis amb diversos materials que poden servir tant per a entrenaments grupals com per a entrenaments personals.

Recurs d'imatge 7_ioga index

Curs d'instructor de ioga

Durant el curs s'aprendrà el procés de construcció d'una sessió d'asanes perquè la pràctica resulte variada, efectiva i segura per a tots. Seguirem l'esquema de diferents escoles actuals, com ara la del ioga dinàmic, l'estil més gimnàstic, i d'altres fórmules més "clàssiques", per tal que dins d'un estil nou i actual únic es puga adaptar la pràctica a qualsevol persona.

Recurs d'imatge 8_socorrisme index

Curs de Socorrisme. 2 Crèdits ECTS

Curs oficial amb doble titulació de Socorrista d'instal·lacions aquàtiques i Socorrista d'espais aquàtics naturals, avalat per la Real federació espanyola de salvament i socorrisme, la federació internacional de salvament i reconeguda per la Conselleria de governació per desenvolupar legalment la labor de Socorrista Aquàtic.

Recurs d'imatge 2-monitor_temps_lliure index

Curs de monitor i monitora d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil. 2 Crèdits ECTS

El curs prepara a l'alumne per a intervenir de manera educativa en activitats de temps lliure infantil i juvenil, capacitant-ho per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats d'oci infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, mitjançant de l'aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Recurs d'imatge 4-nutricio index

SUSPÉS: Com programar un menú saludable: Menjar i activitat física

Taller teòric-pràctic que es realitzarà al Restaurant Corpore Sano on un especialista en nutrició analitzarà l'elaboració d'un menú saludable per esportistes que posteriorment podran degustar els inscrits.

Recurs d'imatge 8-cursaapeu index

Iniciació i perfeccionament a la cursa a peu (segon semestre)

El curs es dirigeix a persones que practiquen o volen començar a practicar la carrera a peu d'una manera regular, amb nocions bàsiques mitjançant entrenaments en les pistes d'atletisme de l'UJI delsprincipals sistemes d'entrenament, fases de les sessions etc. Adreçat únicamnet al PAS, PDI i Alumi SAUJI premium de l'UJI.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports