Targetes i abonaments

29/07/2021 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En vigor a partir de l'1 de setembre de 2021

Recurs d'imatge td-uji-plus-estiu index

Targeta Esportiva UJI+ESTIU

La Targeta Esportiva UJI Estiu té una validesa fins al 26 de juliol de 2024. Es podrà contractar a partir del dia 30 de maig. Aquesta targeta us permetrà accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI en ús lliure (piscina coberta, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes), així com accedir a la sala de musculació*. A més, la Targeta Esportiva UJI Estiu inclou totes les activitats amb professorat programades durant juny .

Recurs d'imatge td-uji-plus index

Targeta Esportiva UJI+ (TEUJI+)

La Targeta Esportiva UJI+ té una validesa de 365 dies. Aquesta targeta us permetrà accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI en ús lliure (piscina coberta, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes), així com accedir a la sala de musculació. A més, la Targeta Esportiva UJI+ inclou totes les activitats amb professorat programades en la Targeta Activitats, sempre sota les condicions de la Targeta Activitats, i la competició interna i externa prèvia inscripció (La inscripció a les competicions externes estarà supeditada a complir els criteris establits pel Servei d'Esports). La sala de musculació té un horari de dilluns a divendres de 9 a 21.30 hores, no inclou el dissabte que romandrà tancada. A més cal consultar l'horari d'obertura en calendari puntual com a festius.

Recurs d'imatge td-uji index

Targeta Esportiva UJI (TEUJI)

La Targeta Esportiva UJI té una validesa de 365 dies. Aquesta targeta us permetrà accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI en ús lliure (piscina coberta, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes), així com accedir a la sala de musculació. A més, la Targeta Esportiva UJI inclou la competició interna i externa prèvia inscripció (La inscripció en les competicions externes estarà supeditada a complir els criteris establits pel Servei d'Esports). La sala de musculació té un horari de dilluns a divendres de 9 a 21.30 hores, no inclou el dissabte que romandrà tancada. A més cal consultar l'horari d'obertura en calendari puntual com a festius.

Recurs d'imatge td-actividades index

Targeta Activitats UJI (TAUJI)

La Targeta Activitats té una validesa de 365 dies. Aquesta targeta us permetrà gaudir de fins a tres activitats amb professorat de salut i condicionament físic, aquàtiques i esportives al dia. Tindreu més de 25 activitats i més de 100 hores setmanals per elegir, sempre amb reserva prèvia de la vostra plaça. Les activitats estan programades de setembre a mitjans de juny (En cas de programar-se activitats fora d'aquest període, aquestes estaran incloses sense cap cost addicional)

Recurs d'imatge campus-saludable index

Campus Saludable

Campus Saludable no és cap mena de targeta que pugues contractar al Servei d'Esports. Es tracta d'un paquet de salut que la universitat posa al teu abast només pel fet de ser estudiant, personal tècnic de gestio i administració i serveis (PTGAS) o personal docent investigador (PDI) de l'UJI i sempre de manera gratuïta. Al tindre qualsevol d'aquests vincles en vigor (estudiant, PTGAS o PDI) el teu carnet universitari et permetrà accedir a les instal·lacions esportives d'aire lliure i utilitzar les pistes d'atletisme, gimnàs exterior de cal·listènia, boulder, així com reservar els camps de futbol, pista de patinatge, pistes de vòlei platja, de bàsquet o futbol sala sempre gratuïtament.

Recurs d'imatge abonaments10 index

Abonament esportiu 10 usos (ús lliure)

L'abonament esportiu de 10 usos està pensat per aquelles persones que fan esport de manera esporàdica i que podran anar gastant-la més en aquells moments que disposen de més temps per fer esport i deixar-la sense utilitzar en períodes on els és més complicat perquè no té caducitat. Sols per a ús lliure de les instal·lacions esportives (no inclou gimnàs ni activitats amb professorat) Podeu adquirir abonaments de 10 usos per a adults i menors*.

Recurs d'imatge tarifa-1-us index

Abonament esportiu 1 ús (ús lliure)

Aquest abonament està pensat per aquelles persones que esporàdicament volen fer un partit de tenis, bàsquet, futbol sala o anar a córrer, nadar, etc en els companys o companyes. Amb ella accediran a la instal·lació esportiva que elegisquen per a fer un ús d'aquesta. Sols per a ús lliure de les instal·lacions esportives. Podeu adquirir abonaments de 1 ús per a adults i menors.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports

Escull la teua targeta

Vàlides 365 dies