Esport inclusiu

12/06/2024 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En esta setmana europea de l'esport volem posar en valor l'esforç de les persones amb diversitat funcional que fan esport de manera habitual. Per tant hem preparat amb la col·laboració de l'Associació Síndrome de Down Castellon activitats perquè pugueu fer esport de manera inclusiva amb estos col·lectius.

Esta setmana hem preparat una masterclass de zumba, un partit de basquet i un de futbol 7. Estes activitats són benèfiques i podreu fer donacions a l'Associació per tal de contribuir a la seua labor social.

Esport inclusiu
Recurs d'imatge zumba index

Masterclass zumba inclusiva

Gaudeix de les coreografies que han muntat per a tu els companys de l'Associació Sindrome de Down Castellon i gaudeix del ball. Masterclass benèfica per a recaptar fons per a l'Associació. Vine a ballar en nosaltres!

Recurs d'imatge futbol7 index

Partit futbol 7 inclusiu

Vols compartir les emocions del futbol 7 inclusiu amb els jugadors de l'Associació Sindrome de Down Castellon? Apuntat i disputa un partit benèfic ple d'emocions i gols

Recurs d'imatge basquet index

Partit basquet inclusiu

Qui farà més triples al nostre partit inclusiu de bàsquet amb els jugadors de l'Associació Sindrome de Down Castellon? Apuntat i disputa un partit benèfic ple d'emocions i canastes

Informació proporcionada per: Servei d'Esports