Investigadors

05/11/2015 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

    

Recurs d'imatge carlos_h index

Carlos Hernando

Diplomat universitari en Infermeria per la Universitat de València i Llicenciat en Educació Física en l'INEFC de Barcelona. Doctor en Educació per la Universitat Jame I de Castelló. Professor Titular d'Universitat en el Departament d'Educació de la Universitat Jaume I. Des de 1992 dirigeix a més el Servei d'Esports d'aquesta mateixa universitat, que en 2004 es va convertir en el primer servei d'esports universitari a obtenir una certificació ISO9001. Ha dirigit dues Tesis Doctorals, ha participat com a ponent en diferents reunions científiques i ha publicat diversos articles en relació a l'esport universitari i la didàctica de l'Educació Física.

Recurs d'imatge nacho_martinez index

Nacho Martínez

Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i Màster en Fisiologia per la Universitat de València. Ha participat en diferents treballs de recerca publicats en revistes indexades en JCR com European Journal of Applied Physiology, Plos One o Journal of Strength and Conditioning Research i ha presentat més de 30 comunicacions en congressos nacionals i internacionals. Imparteix docència en el Màster sobre Optimització de l'Entrenament en els Adults Majors de la Universitat de València.

Recurs d'imatge oscar_chiva index

Óscar Chiva

Óscar Xiva-Bartoll és professor de la Universitat de València. Doctor amb esment internacional per la Universitat Jaume I de Castelló. Màster en recerca i intervenció en ciències de l'activitat física i de l'esport per la Universitat de València. Màster interuniversitari en Ètica i Democràcia (Universitat Jaume I i Universitat de València). Postgraduat especialista en gestió esportiva (Universitat Jaume I). Llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport (Universitat de València). Ha completat la seua formació en altres universitats amb diverses estades nacionals i internacionals de recerca i compta amb diverses publicacions d'impacte en l'àmbit de les ciències de l'activitat física i de l'esport.

Recurs d'imatge eladio_collado index

Eladio J. Collado Boira

Professor Universitari en la Universitat Jaume I, Departament d'Infermeria. Vicedegà de la Facultat de Ciències de la Salut. Doctor en Ciències de la Salut per la Universitat CEU Cardenal Herrera. Màster en Ciències de la Infermeria per la Universitat d'Alacant. Graduat d'infermeria per la Universitat de València.

Recurs d'imatge nayara index

Nayara Panizo

Llicenciada en Medicina per la Universitat Complutense de Madrid. Doctora en Medicina per la Universitat Complutense de Madrid. Formació com a especialista en *Nefrologia en H. Gregorio Marañón de Madrid. Estada pràctica en Clínica de Vasculitis i Lupus Addenbrookes (Cambridge). Màster en Hemodiàlisi per la Universitat Complutense de Madrid. Exercici professional previ en Hospitals Taca Centre d'Alcàsser de Sant Joan, Hospital Dotze d'Octubre de Madrid i La Fe de València. Actualment Mèdic Adjunt Especialista en *Nefrologia al centre de diàlisi Nefrovall (Vall d’*Uixó), B-*BRAUN i activitat de Nefrologia Clínica (Consulta) al Centre Mèdic Adeslas Castelló de la Plana.

Recurs d'imatge barbara index

Bárbara Hernando

Llicenciada en Biotecnologia per la Universitat Politècnica de València (València, Espanya). Màster en Ciències Biomèdiques per la London Metropolitan University (Londres, Regne Unit). Personal investigador del Departament de Medicina de la Universitat Jaume I de Castelló. Línia de recerca: ‘Genètica de la pigmentació humana i el càncer de pell’.

Recurs d'imatge vicente_porcar index

Vicente J. Porcar Blanch

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló i Màster en Psicologia esportiva per la UNED (Madrid), Diplomat en Magisteri especialitat educació física. Postgrau en gestió esportiva per la Universitat Jaume I de Castelló. Tècnic d'esports en el Servei d'*Esports de la Universitat Jaume I de Castelló

Informació proporcionada per: Servei d'Esports