Càtedra Endavant Villarreal C.F. de l'Esport

15/11/2023 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

NOTA IMPORTANT: el començament de la venda de les entrades per a cada jornada s'anunciarà per xarxes socials. (@esportsUJI)

 

ENTRADES PER ALS PARTITS A CASA DEL VILLARREAL C.F.

El Villarreal CF ofereix a l'UJI entrades per a alguns dels partits a casa de La Liga. La ubicació en el camp serà a la graderia alta nord baixa visibilitat. Es podran comprar dues entrades per carnet universitari i des del Villarreal podran demanar aquest carnet en l'accés al camp. Almenys una persona cada 2 entrades haurà de portar el carnet universitari.

1. Qui pot comprar les entrades?

Els membres de la comunitat universitària: estudiant, PTGAS i PDI. Cada persona pot comprar com a màxim 2 entrades per partit.

2. Forma i lloc on adquirir les entrades.

Les entrades es compraran personalment en finestreta en les oficines centrals del Servei d’Esports, zona aire lliure, previ pagament per targeta de crèdit en horari d'obertura al públic d'instal·lacions esportives, excepte dissabtes. La venda es publicitarà traves dels diferents canals d'informació del Servei d'Esports. En el cas de no disputar-se la jornada en cap de setmana el Servei d’Esports establirà l'horari límit de venda.

3. Preu per entrada

No existeix devolució d'entrades

4. Objetius de la Catedra Endavant Villarreal C.F. de l'Esport

La Càtedra Endavant, creada mitjançant un conveni entre l'UJI i el Villarreal CF en 2015, té com a objectius generals el foment de la formació, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en l'àmbit de l'esport d'una banda, i de l'altra, la promoció de la pràctica i la competició esportiva entre l'estudiantat universitari a través de beques formatives. La venda d'entrades se destina a activitats de formació i ocupació, beques a esportistes d'elit, projectes de recerca, etc. (més informació ACí)

* El Servei d'Esports es reserva el dret de modificar algun dels termes per causes sobrevingudes.

 

Entrades Villarreal C.F.
Informació proporcionada per: Servei d'Esports