Saló de la fama

25/02/2021 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de la seua creació l'any 1991 fins a l'actualitat, el Servei d'Esports ha rebut a nombroses personalitats rellevants en l'àmbit social, polític i esportiu.

Recurs d'imatge jmgarcia index

Jose Maria Garcia Pérez

El periodista i tres vegades guanyador del Premi Ondas va participar en una xarrada-col·loqui celebrada al pavelló de l’UJI amb motiu del desè aniversari del Club Fútbol Sala Playas de Castelló en l’any 2003.

Recurs d'imatge vicentebosque index

Vicente del Bosque González

L’any 2004, l’exentrenador del Real Madrid i de la Selecció Espanyola Absoluta, Vicente del Bosque, va analitzar el futbol base i diferents aspectes de l’actualitat futbolística en una conferència impartida a la Universitat Jaume I.

Recurs d'imatge leonibasket index

Joan Creus Molist

L’any 2005, el Servei d’Esports va rebre un combinat de veterans del bàsquet del Club Joventut Badalona, en el qual va participar l’exinternacional Joan Creus en un partit amistós amb el club de bàsquet Cerámicas Leoni (actual TAU Castelló).

Recurs d'imatge sergiogarcia index

Sergio Garcia Fernández

L’any 2005, el jugador professional de golf i guanyador del Màster d’Augusta l’any 2017, Sergio García, va participar en un encontre amistós de futbol sala en el pavelló poliesportiu del Servei d’Esports.

Recurs d'imatge forlan index

Diego Forlán Corazo

L’any 2005, l’exjugador de futbol del Villarreal CF i internacional per l’Uruguai, Diego Forlan, va parlar de solidaritat i salut en l’esport com a ambaixador de bona voluntat d’UNICEF en la clausura del projecte Esport i pau a la Universitat Jaume I després d’unes jornades on es va parlar de solidaritat i salut en l’esport.

Recurs d'imatge romay index

Fernando Romay Pereiro

L’any 2006, l’exjugador de bàsquet del Real Madrid i de la Selecció Espanyola, membre de l’equip guanyador de la medalla de plata en les Olimpíades de Los Angeles el 1984, va assistir a la Universitat Jaume I com a ambaixador dels Special Olympics.

Recurs d'imatge rubalcaba index

Alfredo Pérez Rubalcaba

L’any 2007, el llavors candidat a la Presidència del Govern d’Espanya, José Luís Pérez Rubalcaba, va participar en el Congrés del PSOE de la Comunitat Valenciana celebrat al pavelló poliesportiu de l’UJI.

Recurs d'imatge coloquiFS index

Senna, Asenjo i Fornals

L’any 2008, amb motiu de la 38a Gala Nacional de l’Esport i el LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva a la nostra província, els jugadors del Villarreal CF i membres de la Selecció Nacional de Futbol, Senna, Fornals i Asenjo, van assistir a una xarrada-col·loqui amb el títol “Passat, present i futur de la Selecció Espanyola de Futbol” a l’UJI, organitzada per l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló, amb la col·laboració del Villarreal CF i la Universitat Jaume I.

Recurs d'imatge orenga index

Juan Antonio Orenga Forcada

Nascut a Castelló de la Plana, va ser seleccionador nacional del combinat absolut de bàsquet des de 2012 a 2014 i va guanyar la medalla de bronze a la competició de l’Eurobasket d’Eslovènia. Va participar en la primera d’una sèrie de xarrades que l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló va preparar per al curs 2013/14, i que va comptar amb la col·laboració del Servei d’Esports de l’UJI com a coorganitzador.

Recurs d'imatge dealbert index

Pablo Hernández Domínguez - Ángel Dealbert Ibáñez

L’any 2014, els exjugadors del CD Castelló i València CF van oferir una xarrada sobre les seues trajectòries esportives sota el títol “Del futbol base al futbol professional. Anàlisi de les seues trajectòries”.

Recurs d'imatge pabloherrera index

Pablo Herrera Allepuz

El jugador de Castelló és internacional de vòlei platja i medalla de plata en les Olimpíades d’Atenes de 2004. També va ser entrenador de l’equip de voleibol masculí en el curs 2004/05. A més, ha compartit nombrosos actes que des del Servei d’Esports hem organitzat i, en el curs 2021/22, està gaudint de les nostres instal·lacions esportives per a preparar la lliga mundial de voleibol de platja.

Recurs d'imatge robertobautista index

Roberto Bautista Agut

El jugador professional des de 2005 és de Benlloch i, amb nombrosos títols obtinguts, entre els quals es troba la Copa Davis l’any 2019, gaudeix de les instal·lacions esportives de la Universitat Jaume I en els seus períodes de preparació i recuperació, al costat del seu entrenador Pepe Vendrell.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports