L'evolució del personal

10/06/2021 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El personal del Servei d’Esport ha evolucionat paral·lelament al creixement de les seues instal·lacions. L’any 1991, data de la seua creació, el Servei comptava amb un total de tres persones: el director de Servei, Juan Bautista Planelles Marco; un coordinador, Jose Vicente Portolés, i un administratiu, Clemente Miró Pons.


L’any 1992 es va produir un canvi de direcció, i Carlos Hernando Domingo assumeix la tasca de dirigir el Servei, càrrec que desenvolupa fins a l’actualitat.


No va ser fins l’any 1996, que el Servei d’Esports no va veure incrementada la seua plantilla. A Carlos Hernando i Clemente Miró es van unir Juan M. Beltrán i María Pilar Marín Gil. Des d’aquest moment, el Servei d’Esports no ha parat de créixer en tots els aspectes.


En 1997, amb el canvi d’ubicació del Servei d’Esports a les instal·lacions del campus del Riu Sec, ja es comptava amb la incorporació de Matilde Cansino, Ricardo Martí Ripollés, Roberto Morales, Vicente Porcar i Saúl Viciano.
Però el salt es va produir amb la construcció del pavelló poliesportiu. Amb un servei en ple creixement de les seues instal·lacions i prestacions esportives, l’augment de recursos humans era necessari. L’any 2002 el Servei comptava amb Carlos Hernando com a director i una plantilla amb quinze persones entre oficial i auxiliars administratius.


Amb l’obertura de la zona de Raquetes en 2004, el Servei d’Esports va ampliar el seu equip amb tres persones més, amb els quals el nombre de personal augmentava fins als 18.


En 2010 el Servei continuava creixent en instal·lacions i personal. El Servei va passar de 18 a un total de 28 persones. Aquesta plantilla es consolida fins  a l’actualitat. En 2021, amb 30 anys complits i unes instal·lacions esportives de 95.000 metres quadrats, el Servei d’Esports de la Universitat Jaume I compta amb un equip fort i estable de 28 persones, amb Carlos Hernando Domingo dirigint el vaixell.
 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports