Circuit permanent d'orientació UJI

26/09/2017 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

INSTRUCCIONS

Us donem la benvinguda al circuit d’orientació permanent de l’UJI. L’orientació és un esport que consisteix a realitzar un recorregut passant per uns punts de control obligatoris en el menor temps possible amb l’ajuda d’un mapa.

Com participar-hi?

1. Descarregueu i imprimiu a color el mapa del recorregut d'aquesta pàgina web del Servei d’Esports.

Hi ha tres mapes, segons el tipus de recorregut: fàcil, mitjà i score

2. Descarregueu l’aplicació iorienteering en l’appstore o Google Play i enregistreu-vos. Aquesta aplicació permet escanejar els codis QR que trobareu als punts de control, i actua com a sistema de registre.

3. Situeu-vos en el panell d’eixida que hi ha enfront de la porta del pavelló poliesportiu de l’UJI.

4. Escanegeu el codi del recorregut triat al panell d’eixida o en aquestes instruccions (codi - Carregar fàcil, mitjà o score).

5. Escanegeu el codi d’eixida de la cursa, que podeu trobar en aquestes instruccions i al panell d’eixida (codi - Start). Ara ja podeu començar a córrer!

6. Visiteu cada punt assenyalat al mapa i escanegeu en cada punt el codi QR. Verifiqueu que cada número de la fita es correspon amb el punt indicat al mapa.

7. Una vegada acabat el recorregut, escanegeu el codi QR de la meta (codi - Finish). Després l’aplicació us donarà el temps total del recorregut així com els temps parcials entre controls.

Si voleu, l’aplicació us permet pujar els resultats per a poder comparar-los amb els d’altres corredors.

Gaudiu de la cursa!

Recurs d'imatge facil index

Recorregut curt, d’1,8 km, de tipus lineal

El corredor ha de passar pels punts de control en l’ordre indicat en el menor temps possible. Guanya qui completa el recorregut en el menor temps. El temps màxim és 1 hora. La mida del full és un A4, i l’escala 1:4000.

Recurs d'imatge mitja index

Recorregut de 2,8 km, de tipus lineal

El corredor ha de passar pels punts de control en l’ordre indicat en el menor temps oossible. Guanya qui completa el recorregut en el menor temps. El temps màxim és 1 hora. La mida del full és un A4, i l’escala 1:4000.

Recurs d'imatge score index

El circuit més llarg, de fet no hi ha recorregut obligatori

El corredor ha de passar pel major nombre de punts de control dins del temps de la prova. No hi ha un ordre establert, es tria la millor estratègia per passar pels punts. Guanya qui aconsegueix més punts dins del temps màxim de la prova. El temps màxim és 45 minuts. La mida del full és un A3, i l’escala 1:4000.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports