Taller de localització web: «Internet y el texto digital, presente y futuro de la comunicación. Aspectos traductológicos y técnicos de la localización de contenidos web»

01/04/2022 | TRAD
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Acte: Taller de localització web: «Internet y el texto digital, presente y futuro de la comunicación. Aspectos traductológicos y técnicos de la localización de contenidos web»

Data: 25 d'abril

Hora: de 15.30 a 18.30 h

Lloc: laboratoris HC2S16AL i HC2S14AL

Coordinació: Robert Martínez i Laura Mejías Climent

Imparteix: Dra. Cristina Ramírez Delgado

Descripció: El grup d'innovació educativa a càrrec del projecte 46097 PROTRAD: Professionalització del perfil d'egrés de l'alumnat de Traducció i Interpretació, en col·laboració amb el grup TRAMA, organitzen un taller sobre localització de contingut web impartit per la Dra. Cristina Ramírez Delgado, traductora professional i docent i investigadora de la Universitat Pablo de Olavide, a més de coordinadora del Màster en Traducció i Noves Tecnologies del ISTRAD.

Serà exclusivament presencial i és una activitat dirigida a tot l'estudiantat del grau en Traducció i Interpretació, amb especial interés per a l'alumnat de 3r i 4t.

L'assistència serà gratuïta fins a completar aforament. Per això, és necessari registrar-se a través d'aquest formulari (inscripció oberta a partir del 4 d'abril)..

Informació proporcionada per: Departament de Traducció i Comunicació