El TERMCAT acull com a centre de pràctiques l’estudiant del Grau en Traducció i Interpretació de l’UJI Sandra Fogués

12/07/2021 | TRAD
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’estudiant del Grau en Traducció i Interpretació de l’UJI Sandra Fogués ha realitzat al TERMCAT l’assignatura de Pràctiques Externes que forma part d’aquests estudis i que suposa per als estudiants un aprenentatge complementari a la seua formació acadèmica i un contacte amb la realitat del seu entorn professional.

En aquesta ocasió, a causa de les restriccions imposades per la pandèmia, les pràctiques s’han dut a terme a distància, i durant la seua estada, l’estudiant ha col·laborat en diversos projectes, sota la supervisió de terminòlegs responsables de la gestió i la producció terminològiques, relacionats amb els àmbits de la ciberseguretat, el teletreball i l’aprenentatge en línia, la genòmica i les barreres comercials.

El Consorci del Centre de Terminologia TERMCAT és el centre de terminologia de la llengua catalana, creat el 1985 per la Generalitat de Catalunya i l'Institut d'Estudis Catalans. El TERMCAT coordina l'activitat terminològica en llengua catalana, mitjançant la prestació de serveis de qualitat, la creació de productes terminològics i la normalització de neologismes, per garantir la disponibilitat de la terminologia catalana en tots els sectors de coneixement i d'activitat i per afavorir-ne l'ús.

Així mateix, el TERMCAT col·labora, des de fa anys, amb universitats catalanes, estatals i internacionals, mitjançant l’acollida d’estudiants en pràctiques, l’assessorament a alumnes que elaboren treballs de recerca relacionats amb la terminologia i la realització de presentacions sobre els diversos aspectes aplicats del treball terminològic.

Informació proporcionada per: Departament de Traducció i Comunicació