Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia

11/02/2022 | PSB
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia forma part de la Facultat de Ciències de la Salut, i està constituït per les àrees de coneixement de Psicologia Bàsica, Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics, i Psicobiologia.

La docència del professorat del Departament es troba concentrada en el Grau en Psicologia, encara que també s'imparteixen assignatures en el Grau en Criminologia i Seguretat i en els Graus en Medicina i Infermeria

La docència del professorat del Departament en estudis de postgrau es desenvolupa fonamentalment en el màsters universitaris en Psicologia General Sanitària, en Investigació en Cervell i Conducta, i en Prevenció de Riscos Laborals, i minoritàriament en altres 5 màsters universitaris. A més, el professorat del Departament participa en el programa de Doctorat en Psicologia de la Universitat Jaume I.

Pel que fa a l'àmbit de la recerca, el professorat del Departament participa en 16 grups d'investigació registrats oficialment en la Universitat Jaume I, molt actius en el desenvolupament de projectes de recerca nacionals i internacionals i en la formació de personal investigador. Es tracta d'un dels departaments amb més productivitat científica de la Universitat Jaume I.

Els despatxos del professorat i els laboratoris d'investigació estan ubicats en la Facultat de Ciències de la Salut (mòdul I), l'edifici d'Investigació 2, i la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Recurs d'imatge departament index

El departament

Informació sobre la estructura i membres del Departament, el Consell de Departament, el projecte estratègic, i la documentació i normativa del Departament.

Recurs d'imatge docencia index

Estudis

Graus, màsters i programes de doctorat en els quals participa el professorat del Departament.

Recurs d'imatge investigacio index

Investigació

Grups d'investigació del Departament.

Recurs d'imatge accio MEGABANNERS2

Informació i contacte