Seminaris de Recerca en Biomedicina SIB-UJI «Anàlisi crítica d'un article científic» 

27/01/2016 | MED
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 28 de gener de 2016
Hora: 16 hores
Acte: Seminaris de Recerca en Biomedicina SIB-UJI
Títol: «Anàlisi crítica d'un article científic» 
Ponent: Dr. Julio Núñez Villota, metge especialista en el servei de Cardiologia de l’Hospital Clínic de València
Lloc: Aula HD0228AA. Facultat de Ciències de la Salut
Entitat: Unitat Predepartamental de Medicina de la Universitat Jaume I 

Breu descripció: En aquesta ponència es revisaran els punts crítics en l’avaluació d’un article científic de caràcter biomèdic. Es posarà l’accent principalment en la detecció de febleses/errors metodològics des d’una perspectiva clínica.

El Dr. Núñez es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per al Universitat de València (1992-1998). Va cursar l’especialitat de Cardiologia en l’Hospital Clínic (1999-2004), després de la qual cosa va prosseguir la seua formació en Cardiologia Intervencionista (2004-2006). Va realitzar la tesi doctoral en l’any 2007 i va ser professor associat de la Universitat de València fins a l’any 2010.
 
Actualment exerceix la seua activitat professional en el Servei de Cardiologia de l’Hospital Clínic com a cardiòleg intervencionista, i comparteix la seua activitat amb la Unitat d’Insuficiència Cardíaca. La cardiopatia isquèmica i la insuficiència cardíaca són les dos entitats clíniques sobre les quals s’ha centrat la seua activitat investigadora i és de destacar la co-autoria de més de 200 treballs científics. Ha sigut investigador principal de nombrosos estudis clínics controlats, incloent assajos iniciats pel seu compte i amb suport institucional. Ha sigut també revisor de 28 revistes científiques indexades.

Informació proporcionada per: Unitat Predepartamental de Medicina