UJI
 • UJI
 • Universitat Jaume I

Informació personal

LANCIS SÁEZ, JESÚS
 • Catedràtic/a d'Universitat
 • Representant CIT
 • Vocal
 • Vicerector d'Investigació i Transferència
 • Membre del Consell de Govern
 • Membre
 • President/a
 • Membre del Claustre
 • Membre del grup d'investigació GROC-UJI - Grup de Recerca d’Òptica
 • Membre de l'institut d'investigació INIT - INSTITUT UNIVERSITARI DE NOVES TECNOLOGIES DE LA IMATGE
 • RR0306RV - (964 728975)
 • TC1133DD - (964 728055)
 • lancis@uji.es
 • ORCID: 0000-0002-7336-6930
 • Ressenya Personal

  Jesús Lancis (Sant Miquel de les Salines, 1965) és Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de València en 1988 i Doctor en Física per la Universitat de València en 1992. Es va incorporar a la Universitat Jaume I de Castelló en 1991 en la qual desenvolupa la seva labor investigadora en el camp de la fotònica, sent actualment investigador responsable de el “Grup d'Òptica de Castelló, GROC·UJI” (https://sites.google.com/a/uji.es/photonics-uji/).
   
  El Dr. Lancis centra la seva activitat en el control digital de feixos de llum mitjançant microestructures difractivas codificades sobre moduladors espacials de llum programables. Aquest treball té com a meta la superació de les limitacions que presenten les tecnologies fotòniques en la seva aplicació a la biomedicina i al manufacturat làser. En 2012, el grup d'investigació que dirigeix el Dr. Lancis va rebre la distinció d'excel·lència de la Generalitat Valenciana a través del programa PROMETEU. El Dr. Lancis ha estat l'investigador principal en més de 10 projectes d'investigació a nivell local, regional, nacional i internacional. Ha publicat més de 160 articles d'investigació (citat 1.163 vegades, índex h = 18 fins a octubre de 2015) en les principals revistes dels camps de la fotònica, la física i la ciència multidisciplinària indexades en ISI Web of Knowledge. A més, ha presentat més de 40 conferències convidades o plenàries sobre fotònica en diferents reunions organitzades per societats científiques de referència en el seu àmbit (Societat Americana d'Òptica, Societat Europea de Física, Societat Europea de Fotònica, ...). Ha dirigit quatre tesis doctorals en el camp de la fotònica.
   
  Alguns dels resultats obtinguts pel Dr. Lancis en els últims anys en els camps de l'òptica difractiva i la ciència ultrarrápida han estat ressaltats i reconeguts a nivell internacional. Recentment, ha estat pioner en l'aplicació de l'estratègia de formació d'imatges amb un sol fotodetector per superar les limitacions imposades per el “scattering” de la llum en la visió d'objectes ocults a l'interior d'un mitjà tèrbol, com la pell o el fum. Diferents mitjans especialitzats han difós l'impacte d'aquesta investigació en el camp de la biomedicina a nivell internacional (Societat Americana d'Òptica: “Overcoming Light Scattering: Single-pixel Optical System Uses Compressive Sensing to See Deeper Inside tissue”, medicalphysicsweb Institue of Physics : “Single-pixel optical system images deeper”...).
   
  En l'àmbit del desenvolupament d'algorismes d'òptica computacional, el Dr. Lancis ha proposat la utilització de la tècnica de “compressive sensing” per al xifrat òptic de la informació, dissenyant un mètode segur per a la transmissió d'imatges que, a més, és compatible amb els mètodes tradicionals de compressió d'imatges. Aquesta proposta va ser ressaltada per la revista Nature Photonics en la seva secció Breaking News (The ghost holds a secret"). Més recentment, ha publicat en Scientific Reports, la revista d'accés obert de Nature Publishing Group, un mètode per reduir el temps de captura d'imatges amb sensors d'un sol fotodetector (High-resolution adaptive imaging with a single photodiode).
   
  El Dr. Lancis és pioner en el control digital de feixos làser de polsos ultracurts i la seva aplicació en el manufacturat làser d'alta precisió. Ultraràpid, és a dir, la capacitat d'augmentar el rendiment del manufacturat, i ultracurt, és a dir, l'obtenció de resolucions espacials a escala micromètrica, són alguns dels resultats aconseguits pel nostre grup. Aquests resultats han estat portada del nombre de maig 2014 de la revista Optics and Photonics News editada per la Societat Americana d'Òptica (“Ultrafast and Ultrashort: Some Recent Advances in Pulsed Lasers”) i de l'edició de març 2015 de la revista Europhotonics Journal (“Femtosecond lasers provide a gentler way to micromachine”).
   
  El Dr. Lancis també està compromès en la transferència de la investigació, amb patents en el camp de l'òptica adaptativa, “Method for measuring optical aberrations with variable range and sensitivity using two reconfigurable optical elements, and device for performing same”  WO2011110714, i la participació en diferents projectes de transferència tecnològica amb empreses de l'àmbit nacional i internacional. Molt recentment, el Dr. Jesús Lancis ha estat nomenat “Senior Member” de la Societat Americana d'Òptica. La rellevància d'aquesta distinció recau en la dedicació i els assoliments excel·lents en el camp de la fotònica aconseguits pels seus posseïdors. A nivell nacional, el Dr. Lancis és president del Comitè de Tècniques de la Imatge de la Societat Espanyola d'Òptica (SEDOPTICA).
   
  Quant a la seva labor docent, la va iniciar en 1988 a l'àrea de coneixement d'Òptica en el Departament del mateix nom de la Universitat de València. La seva labor docent de grau s'ha desenvolupat fonamentalment en Física General, impartint assignatures de caràcter introductori en diferents titulacions de l'àmbit de les Enginyeries (Enginyeria en Tecnologies Industrials, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Química, Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Informàtica), el grau en Química i el grau en Medicina. Ha impartit diversos assignatures de màster (màster universitari de Física Aplicada i màster universitari en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes de la Universitat Jaume I) relacionats amb l'àmbit de la fotònica i l'ensenyament de la Física. Ha estat coordinador de les Proves d'Accés a la Universitat de la matèria Física i des de 2000, per encàrrec de la Reial Societat Espanyola de Física, és president del comitè organitzador de la fase local de l'Olimpíada de Física en la Universitat Jaume I. En 2011 va rebre el Premi a l'Excel·lència Docent del Consell Social de la Universitat Jaume I. A més, ha participat assíduament en diferents programes de doctorat en l'àmbit de les ciències des de la seva incorporació a la universitat.
  El Dr. Lancis ha estat director del Departament de Física de la Universitat Jaume entre 2007 i 2011. Té reconeguts 5 quinquennis docents i 4 sexennis d'investigació. Des de 2014, el Dr. Lancis dirigeix l'Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I, projecte en el qual s'ha compromès fermament a promoure la qualitat i les bones pràctiques en la formació de joves investigadors.
   
  Research ID: L-1484-2014; Orcid Number: 0000-0002-7336-6930

  Links


  Horari Actual


  Horari de tutories de Jesús Lancis Sáez


  Primer semestre


  Dia Hora Inicial Hora Final Data Inicial Data Final
  Dilluns 16:30 19:30 09-09-2019 22-01-2020

  Segon semestre


  Dia Hora Inicial Hora Final Data Inicial Data Final
  Dilluns 16:30 19:30 23-01-2020 31-07-2020

  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  SAP114 - Aprenentatge i Ensenyament de la Física i Química Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes

  Publicacions


  Publicacions periòdiques amb comitè de selecció


  Capítols de llibre


  • Compressive Polarimetric Sensing
  • Fernando Soldevila Torres, Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, Esther Irles Antón, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. Optical Compressive Imaging. New York (Estats Units de l'Amèrica del Nord). Ed. CRC Press. 2016. ISBN 9781498708067. Científic.

  • Spectropolarimetric Imaging Techniques with Compressive Sensing
  • Fernando Soldevila Torres, Esther Irles, Vicente Duran, Pedro Javier Clemente Pesudo, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. Multi-Dimensional Imaging. Singapore (Singapur). Ed. John Wiley & Sons; IEEE. 2014. ISBN 9781118449837. Científic.

  • Dispersion Compensation in Holograms Reconstructed by Femtosecond Light Pulses
  • Omel Mendoza Yero, Jorge Pérez Vizcaíno, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. Multi-Dimensional Imaging. Singapore (Singapur). Ed. John Wiley & Sons; IEEE. 2014. ISBN 9781118449837. Científic.

  • Dynamic Wavefront Sensing and Correction with Low-Cost Twisted Nematic Spatial Light Modulators
  • V.Durán, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, S.Bará, J.Arines, J.Ares, P.Andrés. Information Optics and Photonics. New York (Estats Units de l'Amèrica del Nord). Ed. Springer. 2010. ISBN 9781441973795. Científic.

  • Parallel Phase-Shifting Digital Holography Based on the Fractional Talbot Effect
  • Luis Martínez León, Maria Araiza-E, Bahram Javidi, Pedro Andrés, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Information Optics and Photonics. New York (Estats Units de l'Amèrica del Nord). Ed. Springer. 2010. ISBN 9781441973795. Científic.

  • Aprenentage autònom en l'assignatura Electricitat i Òptica (N04) de l'Enginyeria Química: Cap a l'Espai Europeu d'Educació Superior
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Metodologías centradas en el estudiante en el Espacio Europeo de Educación Superior. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2009. ISBN 9788480217255. Docent.

  • Elaboración de material didáctico audiovisual en asignaturas optativas del ámbito de la óptica
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Metodologías centradas en el estudiante en el Espacio Europeo de Educación Superior. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2009. ISBN 9788480217255. Docent.

  • Non-interferometric measurement of partially coherent pulses
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, H.Jahunen, P.Andrés. Recent Research Developments in Optics. Kerala (Índia). Ed. Pandalai. 2009. ISBN 9788130803708. Científic.

  • La resolución de problemas propuestos como método de diagnóstico educativo en una asignatura de Física: Cómo aprender de los errores conceptuales y procedimentales
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Jornada Nacional sobre estudios universitarios: "De los proyectos de convergencia a la realidad de los nuevos títulos". Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2008. ISBN 9788480216791. Docent.

  • Metodologías armonizadas en grupos tradicionales: La reforma universitaria, entre la realidad y la utopía
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Jornada Nacional sobre estudios universitarios: "De los proyectos de convergencia a la realidad de los nuevos títulos". Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2008. ISBN 9788480216791. Docent.

  • Coneixements previs per a les titulacions de la Universitat Jaume I.
  • Carlos Galindo Pastor, Elvira Gual Almarcha, Jesús Lancis Sáez, José Luis Navarro Lizandra, José Manuel Gil Beltrán, Leonor Lapeña Barrachina, Manuel Sanchis López, Margarita Vergara Monedero, María Pilar Jara Jiménez, Vicente Sixto Safont Villarreal. El diseño de planes de estudio en el marco del Espacio Europeo de Educación Superior. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2007. ISBN 9788480216258. Docent.

  • Preparació d’una col·lecció de problemes d’Electromagnetisme per a l’ensenyament-aprenentatge autònom en les assignatures de Física de la UJI: problemes de Magnetisme
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Javier Gil Sanz, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà, Vicente Sos Prades. El diseño de planes de estudio en el marco del Espacio Europeo de Educación Superior. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2007. ISBN 9788480216258. Docent.

  • Introducció de la docència en anglès en l’ensenyament pràctic de Fonaments físics de l’enginyeria II
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Javier Gil Sanz, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà, Vicente Sos Prades. Qualitat educativa i millora docent a l'Espai Europeu d'Educació Superior. Castelló. Ed. Universitat Jaume I. 2006. ISBN 9788480216234. Docent.

  • Elaboració de material docent per a l’ensenyament-aprenentatge autònom en les assignatures de Física de la UJI: Problemes i pràctiques d’Electromagnetisme
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Javier Gil Sanz, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà, Vicente Sos Prades. Qualitat educativa i millora docent a l'Espai Europeu d'Educació Superior. Castelló. Ed. Universitat Jaume I. 2006. ISBN 9788480216234. Docent.

  • Creació d’una pàgina web docent de física per les titulacions de químiques
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Francisco Fabregat Santiago, Germán García Belmonte, Iván Mora Seró, Jesús Lancis Sáez, Josep Maria Trigo Rodríguez, Juan Bisquert Mascarell, Marcelo Isidro Aguilella Arzo, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. El camí a la convergència educativa a Europa: una oportunitat per a la millora educativa en l'UJI. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2005. ISBN 8480215348. Docent.

  • Valoració de la implantació de l’assignatura IA02: El Laboratori de Física en el procés d’harmonització europea
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Formació del professorat davant la convergència europea. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2005. ISBN 8480215364. Docent.

  • Optoelectronic information security with incoherent light
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés, Vicent Climent Jordà, Bahram Javidi. Optical and Digital Techniques for Information Security. New York. Ed. Springer. 2005. ISBN 0387206167. Científic.

  • Anàlisi computeritzat de Senyals Sonors en els Laboratoris de Pràctiques de Física de l’ESTCE
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Francesc Josep Alted Abad, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Formació del professorat davant la convergència europea. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2005. ISBN 8480215364. Docent.

  • Dispersion-compensated broadband optical correlators
  • Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, P. Andrés. Optoelectronic Information Processing: Optics for Information Systems. Bellingham, Washington (USA). Ed. SPIE. 2001. ISBN 0819441236. Científic.

  Ponències a congressos


  • White-Light Diffractive Array Illuminator with Variable Density of Light Spots
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés Bou. Proceedings:Microlens Arrays. Teddington (U.K.). . Científic. .

  • Computational phase imaging using spatio-temporal wavefront modulation
  • Fernando Soldevila Torres, Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Conference on Optical Coherence Imaging Techniques and Imaging in Scattering Media III. Munich (Alemanya). 25-06-2019. Científic. 2019. Ed. SPIE. ISBN 9781510628496.

  • Imaging of the optical properties of turbid media with integrated detection based on the Kubelka-Munk model
  • Armin Johannes Maxemilian Lenz, K. Arao, Yessenia Jáuregui Sánchez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. VII Diffuse Optical Spectroscopy and Imaging. Munich (Alemanya). 23-06-2019. Científic. 2019. Ed. SPIE. ISBN 9781510628410.

  • Quantitative phase imaging by using a position sensitive detector
  • Fernando Soldevila Torres, Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Conference on Unconventional Optical Imaging. SPIE Photonics Europe. Estrasburgo (França). 22-04-2018. Científic. 2018. ISSN 1996-756X.

  • Single-pixel complex-valued imaging at high sampling rates
  • Humberto González, Luis Martínez León, Pedro Javier Clemente Pesudo, Fernando Soldevila Torres, Ma. Araiza Esquivel, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. XII Reunión Nacional de Óptica (RNO 2018). Castelló (Espanya). 03-07-2018. Científic. 2018. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788409035595.

  • Modelo numérico para la formación de imágenes a través de medios turbios con luz estructurada
  • Armin Johannes Maxemilian Lenz, Pedro Javier Clemente Pesudo, Yessenia Jauregui Sánchez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez. XII Reunión Nacional de Óptica (RNO 2018). Castelló (Espanya). 03-07-2018. Científic. 2018. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788409035595.

  • Phase imaging using a digital micromirror device
  • Fernando Soldevila Torres, Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, Eva Salvador Balaguer, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. XII Reunión Nacional de Óptica (RNO 2018). Castelló (Espanya). 03-07-2018. Científic. 2018. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788409035595.

  • Las impresoras 3D en la práctica docente de los laboratorios de Física
  • Pablo Domínguez Romo, Cristina Ruiz Ruiz, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Elena Mulet Escrig, Noemi Sanchis Ferriols, Omel Mendoza Yero, Luis Martínez León, David Campos Abad, Vicente Andrés Durán Bosch, Jesús Lancis Sáez. XII Reunión Nacional de Óptica. Castellón de la Plana (Espanya). 03-07-2018. Docent. 2018. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788409035595.

  • Vision through turbid media by Fourier filtering with a single-pixel camera
  • Yessenia Jauregui Sánchez, Armin Johannes Maxemilian Lenz, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. XII Reunión Nacional de Óptica (RNO 2018). Castelló (Espanya). 03-07-2018. Científic. 2018. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788409035595.

  • Retinal imaging with a single pixel camera
  • Rahul Dutta, Benjamin Lochocki, Adrián Gambín Regadera, Silvestre Manzanera, Esther Irles Antón, Fernando Soldevila Torres, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pablo Artal. XII Reunión Nacional de Óptica (RNO 2018). Castelló (Espanya). 03-07-2018. Científic. 2018. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788409035595.

  • Las impresoras 3D en la práctica docente de los laboratorios de Física
  • Pablo Domínguez Romo, Cristina Ruiz Ruiz, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Elena Mulet Escrig, Noemi Sanchis Ferriols, Omel Mendoza Yero, Luis Martínez León, David Campos Abad, Vicente Andrés Durán Bosch, Jesús Lancis Sáez. XII Reunión Nacional de Óptica. Castelló (Espanya). 03-07-2018. Docent. 2018. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788409035595.

  • Wavefront sensing by single-pixel imaging techniques
  • Fernando Soldevila Torres, Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. International Conference Laser Optics (ICLO 2018). St. Petersburg (Rússia). 04-06-2018. Científic. 2018. Ed. IEEE. ISBN 9781538636114.

  • Vision through turbid media by Fourier filtering and single-pixel detection
  • Yessenia Jauregui Sánchez, Armin Johannes Maxemilian Lenz, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Unconventional Optical Imaging. Estrasburg (França). 22-04-2018. Científic. 2018. ISSN 1996-756X.

  • Single-pixel imaging using balanced detection and a digital micromirror device
  • Fernando Soldevila Torres, Pedro Javier Clemente Pesudo, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Néstor Uribe Patarroyo, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez. Conference on Emerging Digital Micromirror Device Based Systems and Applications X. San Francisco (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 29-01-2018. Científic. 2018. ISSN 1996-756X.

  • Quantitative phase imaging using a programmable wavefront sensor
  • Fernando Soldevila Torres, Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Conference on Quantitative Phase Imaging IV. San Francisco (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 28-01-2018. Científic. 2018. ISSN 1996-756X.

  • Imaging through scattering media by Fourier filtering and single-pixel detection
  • Yessenia Jauregui Sánchez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Conference on Adaptive Optics and Wavefront Control for Biological Systems IV. San Francisco (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 27-01-2018. Científic. 2018. ISSN 0277-786X.

  • Solar Nanofluids Synthesized by Femtosecond Laser Radiation
  • Verónica Puerto Belda, Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés, José Enrique Juliá Bolívar, María Gladis Mínguez Vega. Ultrafast Science and Technology Spain meeting (USTS 2017). Salamanca (Espanya). 22-11-2017. Científic. 2017.

  • Synthesis of Tin Based Volumetric Absorber Nanofluid By Femtosecond Laser Radiation
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, Verónica Puerto Belda, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, José Enrique Juliá Bolívar, María Gladis Mínguez Vega. Conference on Lasers and Electro-Optics Europe & European Quantum Electronics Conference (CLEO/EUROPE-EQEC 2017). Munich (Alemanya). 25-06-2017. Científic. 2017. Ed. IEEE. ISBN 9781509067367.

  • Microstructured Light Control With Phase-Only Spatial Light Modulators: From Calibration To Phase And Amplitude Encoding
  • Miguel Carbonell Leal, Omel Mendoza Yero, Luis Martínez León, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Carlos Doñate Buendía, Jesús Lancis Sáez. Conference on Lasers and Electro-Optics Europe & European Quantum Electronics Conference (CLEO/EUROPE-EQEC 2017). Munich (Alemanya). 25-06-2017. Científic. 2017. Ed. IEEE. ISBN 9781509067367.

  • In-situ metal nanoparticle decoration on graphene sheets by Pulsed Laser Ablation in Liquids
  • Rafael Omar Torres Mendieta, David Ventura Espinosa, Sara Sabater López, Jesús Lancis Sáez, José Antonio Mata Martínez, María Gladis Mínguez Vega. Conference on Lasers and Electro-Optics Europe & European Quantum Electronics Conference (CLEO/EUROPE-EQEC 2017). Munich (Alemanya). 25-06-2017. Científic. 2017. Ed. IEEE. ISBN 9781509067367.

  • Dynamic Micrometric Multifilamentation Control and Supercontinuum Tuning by a Single Phase Element
  • Carlos Doñate Buendía, Omel Mendoza Yero, Miguel Carbonell Leal, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. Conference on Lasers and Electro-Optics Europe & European Quantum Electronics Conference (CLEO/EUROPE-EQEC 2017). Munich (Alemanya). 25-06-2017. Científic. 2017. Ed. IEEE. ISBN 9781509067367.

  • High-speed single-pixel digital holography with a DMD
  • Luis Martínez León, Fernando Soldevila Torres, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Humberto González, Ma. Araiza-Esquivel, Pedro Javier Clemente Pesudo. 16th Workshop on Information Optics (WIO 2017). Interlaken (Suïssa). 03-07-2017. Científic. 2017. Ed. IEEE. ISBN 9781538609057.

  • Synthesis of Tin/Ethylene Glycol solar nanofluid by a femtosecond laser ablation
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, Verónica Puerto Belda, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés, Omel Mendoza Yero, José Enrique Juliá Bolívar, María Gladis Mínguez Vega. 10ª Reunión Española de Optoelectrónica, OPTOEL17. Santiago de Compostela (Espanya). 12-07-2017. Científic. 2017. Ed. Asociación Científica de Óptica y Fotónica de Santiago. ISBN 9788416989812.

  • In Situ Fabrication of a Solar Nanofluid by a Femtosecond Laser Ablation of Tin in Ethylene Glycol
  • RAFAEL OMAR TORRES MENDIETA, Rosa Mondragón Cazorla, Verónica Puerto-Belda, Omel Mendoza Yero, Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, José Enrique Juliá Bolívar. SOLARPACES 2016: International Conference on Concentrating Solar Power and Chemical Energy Systems. Abu Dhabi, United Arab Emirates (Emirats Àrabs, Unió dels). 11-10-2016. Científic. 2017. Ed. American Institute of Physics. ISBN 9780735415225.

  • High-speed single-pixel digital holography
  • Humberto González Hernández, Luis Martínez León, Fernando Soldevila Torres, Ma. Araiza-Esquivel, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. SPIE Optical Metrology 2017. Muchich (Alemanya). 25-06-2017. Científic. 2017. ISSN 0277-786X.

  • Imaging through scattering media with single-pixel detection
  • Esther Irles Antón, Fernando Soldevila Torres, Yessenia Jauregui Sánchez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicente Andrés Durán Bosch, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Andrés, Artal Pedro, Jesús Lancis Sáez. 3rd Biomedical Imaging and Sensing Conference. Yokohama (Japó). 19-04-2017. Científic. 2017. Ed. SPIE. ISBN 9781510610033.

  • Introducing mobile apps in physics labs: determining moments of inertia with a cell phone
  • Luis Martínez León, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. 11th International Technology, Education and Development Conference. Valencia (Espanya). 06-03-2017. Docent. 2017. Ed. International Academy of Technology, Education and Development (IATED). ISBN 9788461784912.

  • Flipping the lab session: students building their own magnetic devices
  • Pablo Domínguez Romo, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Luis Martínez León, Noemi Sanchis Ferriols, Omel Mendoza Yero, David Campos Abad, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. 11th International Technology, Education and Development Conference. Valencia (Espanya). 06-03-2017. Docent. 2017. Ed. International Academy of Technology, Education and Development (IATED). ISBN 9788461784912.

  • A Single Pixel Camera Video Ophthalmoscope
  • B. Lochocki, A. Gambin, S. Manzanera, Esther Irles Antón, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, P. Artal. Conference on Multimodal Biomedical Imaging XII. San Francisco (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 28-01-2017. Científic. 2017. ISSN 0277-786X.

  • Influence of Graphene Oxide on the Synthesis on Nano-assemblies composed by Graphene Oxide and Gold Nanoparticles through Pulsed Laser Ablation in Liquids
  • Rafael Omar Torres Mendieta, David Ventura Espinosa, Sara Sabater López, Jesús Lancis Sáez, José Antonio Mata Martínez, María Gladis Mínguez Vega. 8th International Conference on Nanomaterials - Research & Application (NONACON 2016). Brno (República Txeca). 19-10-2016. Científic. 2016. Ed. Tanger Ltd. ISBN 9788087294680.

  • Real-time single-pixel camera ophthalmoscope
  • Benjamin Lochocki, Adrian Gambin, Silvestre Manzanera, Esther Irles Antón, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pablo Artal. Annual Meeting of the Association-for-Research-in-Vision-and-Ophthalmology (ARVO). Seattle (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 01-05-2016. Científic. 2016. ISSN 0146-0404.

  • Femtosecond laser micromachining by diffractive focusing
  • Carlos Doñate Buendía, Jenifer González Ausejo, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. CNMAT 2016. Gijón (Espanya). 08-06-2016. Científic. 2016.

  • Synthesis of a solar tin-based nanofluid by a femtosecond laser-assisted approach
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Verónica Puerto Belda, Rosa Mondragón Cazorla, Carlos Doñate Buendía, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, José Enrique Juliá Bolívar, María Gladis Mínguez Vega. CNMAT 2016. Gijón (Espanya). 08-06-2016. Científic. 2016.

  • Solar nanofluid fabricated by a femtosecond laser-assisted technique
  • Rafael Omar Torres Mendieta, R. Mondragón, V. Puerto-Belda, Omel Mendoza Yero, P. Andrés, J. Juliá, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega. 4th Conference on Advanced Nanoparticle Generation and Excitation by Lasers in Liquids (ANGEL). Essen (Alemanya). 09-05-2016. Científic. 2016.

  • Direct laser synthesis of gold nanoparticles and immobilization on graphene sheets
  • Rafael Omar Torres Mendieta, D. Ventura-Espinosa, S. Sabater, Jesús Lancis Sáez, J.A. Mata, María Gladis Mínguez Vega. 4th CONFERENCE ON ADVANCED NANOPARTICLE GENERATION AND EXCITATION BY LASERS IN LIQUIDS (ANGEL). Essen (Alemanya). 09-05-2016. Científic. 2016.

  • Improving the resolution in raster scanning microscopy using Fourier ptychography
  • Seyed Mohammad Mahdi Khamoushi, Seyed H. Tavassoli, Angel David Rodríguez Jiménez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. Imaging and Applied Opticcs Congress: 3D Image Acquisition and Display: Technology, Perception and Applications. Heidelberg (Alemanya). 25-07-2016. Científic. 2016. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781943580156.

  • Use of balanced detection in single-pixel imaging
  • Fernando Soldevila Torres, Pedro Javier Clemente Pesudo, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Néstor Uribe-Patarroyo, Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez. Imaging and Applied Opticcs Congress: Computational Optical Sensing and Imaging. Heidelberg (Alemanya). 25-09-2016. Científic. 2016. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781943580156.

  • 3D Imaging with Single Pixel Detectors
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo, Luis Martínez León, Eva Salvador Balaguer, Jesús Lancis Sáez. Imaging and Applied Opticcs Congress: 3D Image Acquisition and Display: Technology, Perception and Applications. Heidelberg (Alemanya). 25-07-2016. Científic. 2016. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781943580156.

  • Structured-light Imaging Through Scattering
  • Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Imaging and Applied Opticcs Congress: Adaptive Optics: Analysis, Methods & Systems. Heidelberg (Alemanya). 25-07-2016. Científic. 2016. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781943580156.

  • Imaging through scattering media by microstructured illumination
  • Esther Irles Antón, Fernando Soldevila Torres, Yessenia Jauregui Sánchez, Vicente Andrés Durán Bosch, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Pablo Artal, Pedro Andrés. 15th Workshop on Information Optics (WIO). Barcelona (Espanya). 11-07-2016. Científic. 2016. Ed. IEEE. ISBN 9781509021635.

  • High-quality "green" nanoparticles via femtosecond laser ablation in liquid
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega. Ultrafast Science and Technology Spain 2015. Madrid (Espanya). 24-11-2015. Científic. 2015.

  • Spatially controlled multi-filamentation by using a single phase element
  • Omel Mendoza Yero, Carlos Doñate Buendía, Miguel Carbonell Leal, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. Ultrafast Science and Technology Spain 2015. Madrid (Espanya). 24-11-2015. Científic. 2015.

  • Controlled multi-filamentation produced by a single diffractive optical element
  • Omel Mendoza Yero, Carlos Doñate Buendía, Miguel Carbonell Leal, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. Iberic Internatinoal OSA Network of Students Conference (IONS 2015). Valencia (Espanya). 24-09-2015. Científic. 2015.

  • On-axis Dammann lenses and femtosecond pulses: triggering non-linear effects
  • Jorge Pérez Vizcaíno, R. Borrego-Varillas, Omel Mendoza Yero, J.R. Vázquez de Aldana, Miguel Carbonell Leal, Carlos Doñate Buendía, Jesús Lancis Sáez. XI Reunión Nacional de Óptica (RNO 2015). Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015.

  • El uso de dispositivos móviles, junto con aplicaciones Web, para el estudio de la luz en laboratorios docentes1
  • María Mercedes Fernández Alonso, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, Noemí Sanchis Ferriols, Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicente Durán. XI Reunión Nacional de Óptica. Salamanca. 01-09-2015. Docent. 2015.

  • Resolution analysis in compressive multidimensional microscopy
  • Angel David Rodríguez Jiménez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Esther Irles, Fernando Soldevila Torres, Eva Salvador Balaguer, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. XXII International Society Meeting for Optics & Photonics.Three-Dimensional and Multidimensional Microscopy: Image Acquisition and Processing (SPIE BiOS 2015). San Francisco, California, United States (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 07-02-2015. Científic. 2015. Ed. SPIE. ISBN 9781628414202.

  • Dual collection mode optical microscope with single-pixel detection
  • Angel David Rodríguez Jiménez, Pedro Javier Clemente Pesudo, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. European Conference on Biomedical Optics in Proceedings Advanced Microscopy Techniques IV; and Neurophotonics II. Munich (Alemanya). 21-06-2015. Científic. 2015. Ed. SPIE. ISBN 9781628417012.

  • Transillumination imaging through biological tissue by single-pixel detection
  • Vicente Andrés Durán Bosch, Fernando Soldevila Torres, Esther Irles Antón, Pedro Javier Clemente Pesudo, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez. European Conference on Biomedical Optics. Munich (Alemanya). 21-06-2015. Científic. 2015. Ed. SPIE. ISBN 9781628417067.

  • Structured illumination enables image transmission through scattering media
  • Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, Esther Irles Antón, Fernando Soldevila Torres, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Angel David Rodríguez Jiménez, Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez. Adaptive Optics and Wavefront Control for Biological Systems. San Francisco, California (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 07-02-2015. Científic. 2015. Ed. SPIE. ISBN 9781628414257.

  • Arbitrary spatial distribution of coherent filaments produced by a single diffractive optical element
  • Omel Mendoza Yero, Miguel Carbonell Leal, Carlos Doñate Buendía, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. XI Reunión Nacional de Óptica (RNO 2015). Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Hybrid diffractive-refractive architecture for getting biological images via digital lensless holography microscopy
  • Omel Mendoza Yero, M. Carbonell-Leal, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, J. García-Sucerquia. XI Reunión Nacional de Óptica (RNO 2015). Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Spatial light modulators for controlled multibeam supercontinuum generation
  • Jorge Pérez Vizcaíno, R. Borrego-Varillas, Omel Mendoza Yero, J.R. Vázquez de Aldana, Miguel Carbonell Leal, Carlos Doñate Buendía, Jesús Lancis Sáez. XI Reunión Nacional de Óptica (RNO 2015). Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Generation of stationary on-axis optical filaments by means of Dammann lenses
  • Jorge Pérez Vizcaíno, R. Borrego-Varillas, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, J.R. Vazquez de Aldana, Jesús Lancis Sáez. 19th International Conference on Ultrafast Phenomena 2014. Okinawa (Japó). 07-07-2014. Científic. 2015. Ed. OSA Publishing. ISBN 1557522790.

  • Spatiotemporal dynamics of femtosecond pulses shaped by diffractive optical elements (DOEs)
  • R. Borrego Varillas, B. Alonso, Jorge Pérez Vizcaíno, I. Gallardo Gonzalez, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, A. Forbes, Iñigo Sola. 19th International Conference on Ultrafast Phenomena 2014. Okinawa (Japó). 07-07-2014. Científic. 2015. Ed. OSA Publishing. ISBN 1557522790.

  • Improvement of stability properties in heat transfer nanofluids fabricated by pulsed laser ablation in liquids
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, José Enrique Juliá Bolívar, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega. 58th Scientific Conference for Students of Physics and Natural Sciences. Vilnius (Lituània). 24-03-2015. Científic. 2015. ISSN 2029-4425.

  • Enhancement of Properties of Heat Transfer Fluids by In-situ Fabrication of Gold Nanoparticles by Pulsed Laser Ablation in Liquids
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, José Enrique Juliá Bolívar, Omel Mendoza Yero, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez. European Conference on Lasers and Electro-Optics - European Quantum Electronics Conference (Europe-EQEC 2015). Munich (Alemanya). 21-06-2015. Científic. 2015. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781467374750.

  • Fabrication of high stable gold nanofluid by pulsed laser ablation in liquids
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, José Enrique Juliá Bolívar, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega. Advanced Materials World Congress. Stockholm (Suècia). 23-08-2016. Científic. 2015. Ed. VBRI Press. ISBN 9789188252005.

  • El aula de Física en las colonias científicas de la Universitat Jaume I de Castelló
  • María Mercedes Fernández Alonso, Luis Martínez León, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, Noemí Sanchis-Ferriiols, Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, David Campos-Abad. 23 Congreso Universitario de Innovación Educativa en las Enseñanzas Técnicas (23 CUIEET). Valencia. 15-07-2015. Docent. 2015. Ed. Universitat Politècnica de València. ISBN 9788460656111.

  • Extremely compact digital lensless holography microscopy for getting multispectral images of biological samples
  • Omel Mendoza Yero, M. Carbonell-Leal, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, J. García-Sucerquia. European Conference on Lasers and Electro-Optics - European Quantum Electronics Conference (Europe-EQEC 2015). Munich (Alemanya). 21-06-2015. Científic. 2015. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781467374750.

  • Retrieving complex fields with a phase-only SLM
  • Omel Mendoza Yero, Miguel Carbonell Leal, Carlos Doñate Buendía, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. XI Reunión Nacional de Óptica (RNO 2015). Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Fast high resolution single-pixel imaging
  • Eva Salvador Balaguer, Pedro Javier Clemente Pesudo, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. XI Reunión Nacional de Óptica (RNO 2015). Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Compressive holography with phase-structured illumination
  • Luis Martínez León, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo, Y. Mori, K. Nitta. 14th Workshop on Information Optics (WI02015). Kyoto (Japó). 01-06-2015. Científic. 2015. Ed. IEEE. ISBN 9781467372619.

  • Compressive imaging in turbid media
  • Esther Irles, Vicente Durán, Fernando Soldevila Torres, Pedro Javier Clemente Pesudo, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez. XI Reunión Nacional de Óptica Día de la Luz. Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Holografía digital con un fotodiodo
  • Luis Martínez León, Yutaka Mori, Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. XI Reunión Nacional de Óptica Día de la Luz. Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • El uso de dispositivos móviles, junto con aplicaciones Web, para el estudio de la luz en laboratorios docentes
  • María Mercedes Fernández Alonso, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, Noemí Sanchis Ferriols, Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicente Durán. XI Reunión Nacional de Óptica Día de la Luz. Salamanca (Espanya). 01-09-2016. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • On-axis Dammann lenses and femtosecond pulses: triggering non-linear effects
  • Jorge Pérez Vizcaíno, R. Borrego Varillas, Omel Mendoza Yero, J.R. Vazquez de Aldana, Miguel Carbonell Leal, Carlos Doñate Buendía, Jesús Lancis Sáez. XI Reunión Nacional de Óptica Día de la Luz. Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Laser-assisted technique for the fabrication of an oil-based nanofluid
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, Carlos Doñate Buendía, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega. XI Reunión Nacional de Óptica Día de la Luz. Salamanca (Espanya). 01-09-2015. Científic. 2015. Ed. Universidad de Salamanca. ISBN 9788460846093.

  • Diffractive control of multi-filamentation in fused silica by using a single phase element
  • Omel Mendoza Yero, Carlos Doñate Buendía, Miguel Carbonell Leal, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. IX Reunión Española de Optoelectrónica (OPTOEL 2015). Salamanca (Espanya). 13-07-2015. Científic. 2015. Ed. Centro de Láseres Pulsados. ISBN 9788460697169.

  • Computational imaging with single-pixel detection: Applications in scattering media
  • Vicente Andrés Durán Bosch, Esther Irles Antón, Fernando Soldevila Torres, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo, Pedro Andrés. 2014 13th Workshop on Information Optics (WIO). Neuchatel (Suïssa). 07-07-2014. Científic. 2014. Ed. IEEE. ISBN 9781479959747.

  • Shaping femtosecond beams with spatial light modulators
  • María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Jorge Pérez Vizcaíno, P. Andrés, R. Borrego-Varillas, Jesús Lancis Sáez. EOSAM 2014. Berlin (Alemanya). 15-09-2014. Científic. 2014.

  • Nanoparticle agglomeration in Therminol VP-1 after being produced by Pulsed Laser Ablation in Liquids in two steps
  • Rafael Omar Torres Mendieta, Rosa Mondragón Cazorla, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez. EOSAM 2014. Berlin (Alemanya). 15-09-2014. Científic. 2014.

  • Controlled multi-beam white-light generation in fused silica with a spatial light modulator
  • R. Borrego-Varillas, Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, J.R. Vázquez de Aldana, Jesús Lancis Sáez. EOSAM 2014. Berlin (Alemanya). 15-09-2014. Científic. 2014.

  • Gold nanoparticle fabrication in Therminol VP-1 by Pulsed Laser Ablation in Liquids
  • Rafael Omar Torres Mendieta, R. Mondragon, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez. 23th Congress of the International Commission for Optics (ICO-23). Santiago de Compostela (Espanya). 26-08-2014. Científic. 2014. Ed. International Commission for Optics. ISBN 9788469710272.

  • Nanoparticle fabrication in Therminol VP-1 by pulsed laser ablation in liquids in two steps (Abstract)
  • Omar Torres-Mendieta, Rosa Mondragón, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. 2nd International Conference on Applications of Optics and Photonics, AOP 2014. Aveiro (Portugal). 26-05-2014. Científic. 2014. Ed. Sociedade Portuguesa para a Investigação em Óptica e Fotónica (SPOF). ISBN 9789899803268.

  • Gontrolled multi-filamentation in fused silica with a spatial light modulator (Abstract)
  • Jorge Pérez Vizcaíno, Rocio Borrego-Varillas, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Javier R. Vazquez de Aldana, Jesús Lancis Sáez. 2nd International Conference on Applications of Optics and Photonics, AOP 2014. Aveiro (Portugal). 26-05-2014. Científic. 2014. Ed. Sociedade Portuguesa para a Investigação em Óptica e Fotónica (SPOF). ISBN 9789899803268.

  • Confronting the advisability of implementing virtual labs for online teaching of practical skills: A especial case in an optics lab
  • María Mercedes Fernández Alonso, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Vicente Andrés Durán Bosch, Vicent Climent Jordà, Noemi Sanchís Ferriols, Jorge Pérez Vizcaíno, Pere Clemente Pesudo, Omel Mendoza Yero, David Campos Abad, A. Pons Martí. 8th International Technology, Education and Development Conference (INTED 2014). València (Espanya). 10-03-2014. Docent. 2014. Ed. International Academy of Technology, Education and Development (IATED). ISBN 9788461684120.

  • Self-directed learning of Physics in Engineering Degrees by means of Moodle quizzes
  • M. Carbonell Leal, María Gladis Mínguez Vega, Jorge Pérez Vizcaíno, Luis Martínez León, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. 4TH VALENCIA GLOBAL 2014. Valencia. 19-06-2014. Docent. 2014. Ed. Universitat Politècnica de València. ISBN 9788461682362.

  • Controlled multi-filamentation for supercontinuum generation with a spatial light modulator
  • J. Borrego-Varillas, Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, J.R. Vázquez de Aldana, Jesús Lancis Sáez. 23th Congress of the International Commission for Optics (ICO-23). Santiago de Compostela (Espanya). 26-08-2014. Científic. 2014. Ed. International Commission for Optics. ISBN 9788469710272.

  • Multimodal imaging with single-pixel detectors (Plenary Presentation)
  • Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Andrés, Vicente Durán, Pedro Javier Clemente Pesudo. 2nd International Conference on Applications of Optics and Photonics, AOP 2014. Aveiro (Portugal). 26-05-2014. Científic. 2014. Ed. Sociedade Portuguesa para a Investigação em Óptica e Fotónica (SPOF). ISBN 9789899803268.

  • Stereoscopic color imaging by compressive sensing with a singlepixel photodetector
  • Eva Salvador Balaguer, Pedro Javier Clemente Pesudo, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. 23rd Congress of the International Commission for Optics (ICO 23). Santiago de Compostela, España. 26-08-2014. Científic. 2014. Ed. International Commission for Optics. ISBN 9788469710272.

  • Resolution analysis in computational imaging with patterned illumination and single-pixel detection (Abstract)
  • Angel D. Rodríguez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez. 2nd International Conference on Applications of Optics and Photonics, AOP 2014. Aveiro (Portugal). 26-05-2014. Científic. 2014. Ed. Sociedade Portuguesa para a Investigação em Óptica e Fotónica (SPOF). ISBN 9789899803268.

  • Understanding the physics of motion trough mobile apps
  • Luis Martínez León, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Vicente Andrés Durán Bosch, Vicent Climent Jordà, Noemi Sanchís Ferriols, Jorge Pérez Vizcaíno, Pere Clemente Pesudo, Omel Mendoza Yero, David Campos Abad, A. Pons Martí. 8th International Technology, Education and Development Conference (INTED 2014). València (Espanya). 10-03-2014. Docent. 2014. Ed. International Academy of Technology, Education and Development (IATED). ISBN 9788461684120.

  • Learning to teach Optics through experiments and demonstrations
  • Jesús Lancis Sáez, María Mercedes Fernández Alonso, Luis Martínez León, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega. 12th Education and Training in Optics and Photonics Conference. Oporto (Portugal). 23-07-2013. Docent. 2013.

  • Generation of on-axis optical filaments by means of Dammann lenses
  • Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, R. Borrego-Varillas, María Gladis Mínguez Vega, J. R. Vázquez de Aldana, Jesús Lancis Sáez. 2013 Conference on Lasers and the Electro-Optics Europe & International Quantum Electronics Conference (CLEO®/Europe - IQEC 2013). Munich (Alemanya). 12-05-2013. Científic. 2013. Ed. IEEE. ISBN 9781479905942.

  • Single diffractive optical element pulse shaper
  • Omel Mendoza Yero, V. Loriot, Jorge Pérez Vizcaíno, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, R. de Nalda, L. Bañares. 2013 Conference on Lasers and the Electro-Optics Europe & International Quantum Electronics Conference (CLEO®/Europe - IQEC 2013). Munich (Alemanya). 12-05-2013. Científic. 2013. Ed. IEEE. ISBN 9781479905942.

  • Alleviating the mechanical tolerances in femtosecond laser micromachining by diffractive focusing
  • Salvador Torres Peiro, Jennifer González Ausejo, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. 2013 Conference on Lasers and the Electro-Optics Europe & International Quantum Electronics Conference (CLEO®/Europe - IQEC 2013). Munich (Alemanya). 12-05-2013. Científic. 2013. Ed. IEEE. ISBN 9781479905942.

  • Scanless two-photon microscopy with a 30 fs laser by means of a diffractive dispersion compensation module
  • Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Raúl Martínez Cuenca, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez. 2013 Conference on Lasers and the Electro-Optics Europe & International Quantum Electronics Conference (CLEO®/Europe - IQEC 2013).. Munich (Alemanya). 12-05-2013. Científic. 2013. Ed. IEEE. ISBN 9781479905942.

  • Spatio-temporal control of ultra-short pulses by using diffractive optical elements
  • Luis Martínez León, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jorge Pérez Vizcaíno, Raúl Martínez Cuenca, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés Bou. 11th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO), 2012. Quebec (Canadà). 20-08-2012. Científic. 2013. Ed. IEEE. ISBN 9781467320009.

  • Driving an introductory physics course on the road to Bologna: Bologna, just a first stage of the journey or the final destination?
  • Luis Martínez León, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, H. Alós Valls. 7th International Technology, Education and Development Conference (INTED 2013). Valencia (Spain). 04-03-2013. Docent. 2013. Ed. International Academy of Technology, Education and Development (IATED). ISBN 9788461626618.

  • Focusing on people's curiosity: science popularization through experiments and demonstrations on optics for a variety or audiences
  • Luis Martínez León, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, H. Alós Valls, V. Durán Bosch, Vicent Climent Jordà, N. Sanchis Ferriol, J. Pérez Vizcaino, O. Mendoza Yero, P. Clemente Pesudo. 7th International Technology, Education and Development Conference (INTED 2013). Valencia (Spain). 04-03-2013. Docent. 2013. Ed. International Academy of Technology, Education and Development (IATED). ISBN 9788461626618.

  • Las nuevas tecnologías de la comunicación en jornadas de aproximación secundaria-universidad: escuchando música a través de una WI-FI óptica montada con un puntero láser
  • María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Luis Martínez León, Hipólito Alós Valls, Vicente Durán, Vicent Climent Jordà, Noemí anchis Ferriols, Jorge Pérez Vizcaíno, Pere Clemente, Omel Mendoza Yero. XXXIV Reunión bienal de la Real Sociedad Española de Física y 23º Encuentro Ibérico de Enseñanza de la Física. Valencia. 15-07-2013. Docent. 2013. Ed. Real Sociedad Española de Física. ISBN 9788461656073.

  • On-axis Dammann lenses and femtosecond pulses: triggering non-linear effects
  • Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, Rocio Borrego Varillas, María Gladis Mínguez Vega, Javier R. Vázquez de Aldana, Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez. 8th Iberoamerican Optics Meeting and 11th Latin American Meeting on Optics, Lasers, and Applications. Oporto (Portugal). 22-07-2013. Científic. 2013. Ed. SPIE. ISBN 9780819496010.

  • Single-pixel hyperspectral imaging polarimeter for full stokes parameter measurement
  • Fernando Soldevila Torres, Esther Irles Antón, Vicente Andrés Durán Bosch, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Pedro Andrés. 12th Workshop on Information Optics (WIO). Tenerife (Espanya). 15-07-2013. Científic. 2013. Ed. IEEE. ISBN 9781479907687.

  • Advanced imaging techniques by compressive sensing
  • Vicente Durán, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo. 11th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO), 2012. Quebec City (Canadà). 20-08-2012. Científic. 2013. Ed. IEEE. ISBN 9781467320009.

  • Tridimensional ablation region in femtosecond laser micromachining with diffractive lenses
  • Salvador Torres Peiro, Jennifer González Ausejo, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. 8th Iberoamerican Optics Meeting and 11th Latin American Meeting on Optics, Lasers, and Applications. Oporto (Portugal). 22-07-2013. Científic. 2013. Ed. SPIE. ISBN 9780819496010.

  • Phase imaging via compressive sensing
  • Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicente Durán Bosch, P. Andrés, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. Imaging and Applied Optics OSA OPTICS AND PHOTONICS CONGRESS. Arlington, Virginia (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 23-06-2013. Científic. 2013. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781557529756.

  • Single-pixel spectropolarimetric imaging by compressive sensing
  • Fernando Soldevila Torres, Esther Irles Antón, Vicente Andrés Durán Bosch, Pedro Javier Clemente Pesudo, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez. Imaging and Applied Optics OSA OPTICS AND PHOTONICS CONGRESS. Arlington, Virginia (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 23-06-2013. Científic. 2013. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781557529756.

  • Single-pixel Digital Holography Based on Computational “Ghost” Imaging
  • Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicente Andrés Durán Bosch, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez. CLEO: Science and Innovations 2012. San Jose, California (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 06-05-2012. Científic. 2012. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781557529435.

  • Stokes imaging polarimetry with a single-pixel detector
  • Vicente Duran, Pedro Javier Clemente Pesudo, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. 8th EOS Topical Meeting on Diffractive Optics. Delft (Països Baixos). 27-02-2012. Científic. 2012. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000337116.

  • Compensation of spatio-temporal light spreading in second harmonic generation with diffractive optical elements
  • Raúl Martínez Cuenca, J. Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, B. Alonso, I. J. Solá, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, P. Andrés. 8th EOS Topical Meeting on Diffractive Optics. Delft (Països Baixos). 27-02-2012. Científic. 2012. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000337116.

  • Characterization of the diffraction behavior of femtosecond pulses by hard-edge circular apertures via STARFISH technique
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, B. Alonso, I.J. Sola, O. Varela, L. Roso. 10th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO), 2011. Benicassim (Espanya). 19-06-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457712265.

  • Metaadaptive optics
  • Raúl Martínez Cuenca, Vicente Durán, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, J. Ares, J. Arines, P. Prado, S. Bará, Z. Jaroszewicz. 10th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO), 2011. Benicassim (Espanya). 19-06-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457712265.

  • Diffractive optics for processing ultrashort light pulses
  • P. Andres, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez. 10th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO), 2011. Benicassim (Espanya). 19-06-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457712265.

  • Centroid propagation through optical systems with ABCD kernels and non-uniform or finite apertures
  • Jesús Lancis Sáez, Raúl Martínez Cuenca, Jorge Ares, Salvador Bara. International Conference on Applications of Optics and Photonics. Braga (Portugal). 03-05-2011. Científic. 2011. Ed. SPIE. ISBN 9780819485755.

  • Two-photon temporal self-imaging
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, Hanna Lajunen, Ari T. Friberg. 22nd Congress of the International Commission for Optics: Light for the Development of the World. Puebla (Mèxic). 15-08-2011. Científic. 2011. Ed. SPIE. ISBN 9780819485854.

  • Theoretical and experimental analysis of spatiotemporal field coupling of ultrashort pulses diffracted by circular amplitude apertures
  • Benjamin Alonso, Omel Mendoza Yero, Íñigo J. Sola, Oscar Valera, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, Luis Roso. Conference on Lasers and Electro-Optics Europe (CLEO EUROPE/EQEC), on and 12th European Quantum Electronics Conference. Munich (Alemanya). 22-05-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457705335.

  • Closed-loop adaptive optics with a single Spatial Light Modulator
  • Vicente Duran Bosch, Raúl Martínez Cuenca, Jesús Lancis Sáez, Z. Jaroszewicz, J. Arines, S. Bara. Conference on and Lasers and Electro-Optics Europe (CLEO EUROPE/EQEC), and 12th European Quantum Electronics Conference. Munich (Alemanya). 22-05-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457705335.

  • Free-motion beam propagation factor measurement by means of a liquid crystal SLM
  • Jorge Pérez Vizcaíno, Omel Mendoza Yero, Raúl Martínez Cuenca, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andres. 10th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO), 2011. Beniscassim (Espanya). 19-06-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457712265.

  • Close-loop adaptive optics using a single spatial light modulator
  • Raúl Martínez Cuenca, Vicente Duran, Jesús Lancis Sáez, J. Arines, S. Bará, Z. Jaroszewicz. 10th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO). Benicasim (Espanya). 19-06-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457712265.

  • Diffractive optics for spectral tuning of second harmonic and supercontinuum generated in nonlinear crystals
  • María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, C. Romero, J.R.V. de Aldana, A. Camino, J. Hernández Toro, R. Borrego Varillas, P. Andrés, L. Roso. 10th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO). Benicassim (Espanya). 19-06-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457712265.

  • Proposal of real-time all in-fiber semi-differintegration for the phase reconstruction of broadband optical pulses
  • Christian Cuadrado Laborde, Miguel V. Andrés, Jesús Lancis Sáez. International Conference on Applications of Optics and Photonics. Braga (Portugal). 03-05-2011. Científic. 2011. Ed. SPIE. ISBN 9780819485755.

  • Ghost Holography
  • Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, V. Duran, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo, Victor Torres Company, P. Andres. 10th Workshop on Information Optics. Benicassim (Espanya). 19-06-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457712265.

  • La evaluación continua en la implantación de las asignaturas de Física de los nuevos grados de la Universitat Jaume I
  • Vicent Climent Jordà, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León. Projectes d'innovació educativa de la convocatòria 2009/10. Actes de la IX Jornada de Millora Educativa de l'UJI i XI Jornada sobre aprenentatge cooperatiu.. Castellón. 27-06-2011. Docent. 2011. Ed. Universitat Jaume I. ISBN 9788469503003.

  • Optical encryption with compressive ghost imaging
  • V. Duran, Pedro Javier Clemente Pesudo, Victor Torres Company, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. Conference on Lasers and Electro-Optics Europe (CLEO EUROPE/EQEC), 2011 and 12th European Quantum Electronics Conference. Munich (Alemanya). 22-05-2011. Científic. 2011. Ed. IEEE. ISBN 9781457705335.

  • Real-time self-referenced phase reconstruction proposal of GHz-bandwidth non-periodical optical pulses by in-fiber semi-differintegration
  • Christian Cuadrado Laborde, Miguel V. Andrés, Jesús Lancis Sáez. 22nd Congress of the International Commission for Optics: Light for the Development of the World. Puebla (Mèxic). 15-02-2011. Científic. 2011. Ed. SPIE. ISBN 9780819485854.

  • Parallel Color Digital Holography by Using the Fractional Talbot Effect
  • Luis Martínez León, María A. Araiza, Bahram Javidi, Pedro Andés, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. International Workshop on Holographic Memories & Display 2010. Tokyo (Japó). 15-11-2010. Científic. 2010.

  • Temporal effects in ultrashort pulses due to diffraction by Cantor zone plates
  • María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, P. Andrés, Vicent Climent Jordà. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 2010. Koli, Finland. 14-02-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241932.

  • Numerical method for partially-coherent pulse propagation in nonlinear media
  • H. Lajunen, Victor Torres Company, E. Silvestre, Jesús Lancis Sáez, P. Andres. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 2010. Koli, Finland. 14-02-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241932.

  • Diffractive optics-based filters with spectrum scability
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Vicent Climent Jordà, J. A. Monsoriu. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 2010. Koli, Finland. 14-02-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241932.

  • PSF analysis of nanometric Fresnel zone plates
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, R. Navarro, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 2010. Koli, Finland. 14-02-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241932.

  • Second Harmonic generation with ultrashort pulses using a kinoform diffractive lens
  • María Gladis Mínguez Vega, Javier R. Vázquez de Aldana, Omel Mendoza Yero, C. Méndez, C. Romero, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, L. Roso. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 2010. Koli, Finland. 14-02-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241932.

  • Reconfigurable Shack-Hartmann sensor without moving elements
  • Raúl Martínez Cuenca, Vicente Durán, Vicent Climent Jordà, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Salvador Bará, Jorge Ares, Justo Arines, Manuel Martinez-Corral, Jesús Lancis Sáez. Biomedical Optics and 3-D Imaging: Osa Optics & Photonics Congress. Miami, Florida, USA. 11-04-2010. Científic. 2010. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781557528872.

  • One-Shot Color Digital Holography Based on the Fractional Talbot Effect
  • Luis Martínez León, María A. Araiza, Bahram Javidi, Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, Raúl Martínez Cuenca, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Biomedical Optics and 3-D Imaging: Osa Optics & Photonics Congress. Miami (USA). 11-04-2010. Científic. 2010. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781557528872.

  • Single-Shot color digital holography by using the fractional Talbot effect
  • Luis Martínez León, M. Araiza, B. Javidi, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, Raúl Martínez Cuenca, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. 7th Ibero-American Conference on Optics. Lima (Perú). 20-09-2010. Científic. 2010. Ed. Pontificia Universidad Católica del Perú (Fondo Editorial). ISBN 9786124057212.

  • Fast evaluation of the PSF for Fresnel zone plate imaging in transmission X-ray microscopy
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, R. Navarro, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà. EOS Annual Meeting 2010. Paris (França). 26-10-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000305092.

  • Supercontinuum generation with femtosecond pulses focused by diffractive lenses
  • C. Romero, R. Borrego-Varillas, A. Camino, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, J:R: Vázquez de Aldana, Jesús Lancis Sáez. EOS Annual Meeting 2010. Paris (França). 26-10-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000305092.

  • Femtosecond harmonic generation with wavelength tunability by using diffractive lenses
  • María Gladis Mínguez Vega, J.R. Vázquez de Aldana, Omel Mendoza Yero, C. Méndez, C.Romero, R. Borrego-Varillas, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, L. Rosso. EOS Annual Meeting 2010. Paris (França). 26-10-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000305092.

  • Computational ghost imaging for optical encryption
  • Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicente Durán, Victor Torres Company, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. 5th EOS Topical Meeting on Advanced Imaging Techniques (AIT 2010). Engelberg (Suïssa). 29-06-2010. Científic. 2010. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000305030.

  • Interferometer with extended visibility for femtosecond radiation. Applications to low coherence digital holography
  • Raúl Martínez Cuenca, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo, P. Andrés. 7th Ibero-American Conference on Optics. Lima (Perú). 20-09-2010. Científic. 2010. Ed. Pontificia Universidad Católica del Perú (Fondo Editorial). ISBN 9786124057212.

  • Diffractive pulse-front tilt for low-coherence digital holography
  • Raúl Martínez Cuenca, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo, Pedro Andrés. Biomedical Optics and 3-D Imaging: Osa Optics & Photonics Congress. Miami, Florida, USA. 11-04-2010. Científic. 2010. Ed. OSA Publishing. ISBN 9781557528872.

  • Diffractive optics for high-resolution low-coherence digital holography
  • Raúl Martínez Cuenca, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, P Andrés, Pedro Javier Clemente Pesudo. 9th Euro-American Workshop on Information Optics (WIO'10). Helsinky (Finlàndia). 12-07-2010. Científic. 2010. Ed. IEEE. ISBN 9781424482269.

  • Holografía digital dinámica basada en el efecto Talbot fraccional
  • Luis Martínez León, María A. Araiza-Esquivel, Bahram Javidi, Pedro Andrés, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2009. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • All-diffractive Setup for Spectral Filtering of Ultrashort Light Pulses
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, Pedro Andrés. 6ª Reunión española de optoelectrónica OPTOEL'09. Málaga. 15-07-2009. Científic. 2009. Ed. Universidad de Málaga. ISBN 9788469239315.

  • Interferometría con fuentes de radiación de femtosegundo
  • Raúl Martínez Cuenca, Pedro Javier Clemente Pesudo, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2010. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • Lineas de investigación del Grup de Recerca en Òptica de Castelló (GROC-UJI)
  • Vicent Climent Jordà, Vicent Durán Bosch, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Raúl Martínez Cuenca, Luis Martínez León, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Pedro Javier Clemente Pesudo, Pedro Andrés Bou, Hanna Lajunen, Victor Torres Company. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2010. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • Liquid crystal-based broadband spatial light modulator
  • Vicente Durán, Jesús Lancis Sáez, Pedro Javier Clemente Pesudo, Pedro Andrés. 6ª Reunión española de optoelectrónica OPTOEL'09. Málaga. 15-07-2009. Científic. 2009. Ed. Universidad de Málaga. ISBN 9788469239315.

  • Compensación de la dispersión angular en hologramas dinámicos reconstruidos con pulsos de femtosegundo
  • María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Luis Martínez León, Pedro Javier Clemente Pesudo, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, Pedro Andrés. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2009. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • Dynamical binary modulation of ultrabroadband light beams by using principal states of polarization of liquid crystal devices
  • V. Durán, Pedro Javier Clemente Pesudo, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez. CLEO EUROPE-EQEC 2009. Munich. 14-06-2009. Científic. 2009. Ed. IEEE. ISBN 9781424440801.

  • High-resolution Hole Patterning with Frequency-doubled IR Ultrashort Laser Pulses
  • María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. EOS Topical Meetings in Capri. Capri, Italy. 07-09-2009. Científic. 2009. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241918.

  • Compact All-diffractive Setup for Spectral Synthesis with Non-uniform Illumination
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, P. Andrés. Conference on Lasers and Electro-Optics- European Quantum Electronics Conference. Munich. 14-06-2009. Científic. 2009. Ed. IEEE. ISBN 9781424440801.

  • Dynamic Phase-Shifting Digital Holography Based on the Fractional Talbot Effect
  • Luis Martínez León, M. A. Araiza, B. Javidi, P. Andrés, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. CLEO EUROPE-EQEC 2009. Munich. 14-06-2009. Científic. 2009. Ed. IEEE. ISBN 9781424440801.

  • Dynamic wavefront sensing and correction with low-cost twisted nematic spatial light modulators
  • Vicente Durán, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Salvador Bará, Justo Arines, Jorge Ares, Pedro Andrés, Zbigniew Jaroszewicz. 2009 Euro-American Workshop on Informations Optics. Paris. 20-07-2009. Científic. 2009. ISSN 1742-6588.

  • Parallel phase-shifting digital holography based on the fractional Talbot effect
  • Luis Martínez León, María Araiza-E, Bahram Javidi, Pedro Andrés, Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. 2009 Euro-American Workshop on Information Optics. Paris (França). 20-07-2009. Científic. 2009. ISSN 1742-6588.

  • Diffractive optical elements with irradiance-spectral duality
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Vicent Climent Jordà, Juan A. Monsoriu. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2009. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • Optical coherence tomography with an ultrafast all-optical Hanbury Brown-Twiss interferometer
  • Hanna Lajunen, Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, Ari T. Friberg. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2010. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • Nonlocal dispersion cancellation using classical stationary light
  • Victor Torres Company, Hanna Lajunen, Jesús Lancis Sáez, Ari T. Friberg. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2009. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • Spectral correlations of partially coherent pulses propagating in nonlinear media
  • H. Lajunen, Victor Torres Company, J. J. Miret, E. Silvestre, Jesús Lancis Sáez, P. Andres. IX Reunión Nacional de Óptica. Orense. 14-09-2009. Científic. 2009. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 9788469250242.

  • Optimization of the phase response of a liquid -crystal-on-silicon display by means of polar decomposition of Mueller matrices
  • Pedro Javier Clemente Pesudo, Vicente Durán, Luis Martínez León, Vicent Climent Jordà, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. International Commission for Optics ICO 21-2008 Congress Optics for the 21st Century. Sydney, Australia. 07-07-2008. Científic. 2008. Ed. Australian Optical Society. ISBN 0858258153.

  • Reconfigurable RF waveform generation using optical incoherent sources
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés, Lawrence R. Chen. Conference on Lasers and Electro-Optics. California (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 04-05-2008. Científic. 2008. Ed. IEEE. ISBN 9781557528605.

  • Optimization of a twisted nematic liquid crystal spatial light modulator based on the Poincaré-sphere representation
  • V. Durán, Pedro Javier Clemente Pesudo, Luis Martínez León, Jesús Lancis Sáez. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2008. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • Diffraction effects in the spectrum of ultrashort pulses focused by fractal zone plates
  • María Mercedes Fernández Alonso, Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Pedro Javier Clemente Pesudo, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Vicent Climent Jordà. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2009. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • Intensity-correlation optical coherence tomography
  • H. Lajunen, Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, A.T. Friberg. International Commission for Optics ICO 21-2008 Congress Optics for the 21st Century. Sydney, Australia. 07-07-2008. Científic. 2008. Ed. Australian Optical Society. ISBN 0858258153.

  • Temporal ghost interference with classical light pulses
  • Victor Torres Company, H. Lajunen, Jesús Lancis Sáez, A.T. Friberg. International Commission for Optics ICO 21-2008 Congress Optics for the 21st Century. Sydney, Australia. 07-07-2009. Científic. 2008. Ed. Australian Optical Society. ISBN 0858258153.

  • Evaluation of local addressing errors in spatial phase modulation trough Fresnel images inspection
  • Luis Martínez León, Zbigniew Jaroszewicz, Andrzej Kolodziejczyk, Vicente Durán, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. International Commission for Optics ICO 21-2008 Congress Optics for the 21st Century. Sydney. 07-07-2008. Científic. 2008. Ed. Australian Optical Society. ISBN 0858258153.

  • Off-axis irradiance behaviour of binary diffractive optical elements with circular symmetry
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, Pedro Andrés. International Commission for Optics ICO 21-2008 Congress Optics for the 21st Century. Sydney, Australia. 07-07-2008. Científic. 2008. Ed. Australian Optical Society. ISBN 0858258153.

  • Photonically assisted RF generator with incoherent sources
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, P. Andrés, L.R. Chen. International Commission for Optics ICO 21-2008 Congress Optics for the 21st Century. Sydney, Australia. 07-07-2009. Científic. 2008. Ed. Australian Optical Society. ISBN 0858258072.

  • Off-axis focusing of femtosecond pulses with periodic diffractive optical elements
  • Omel Mendoza Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 30-09-2008. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • Self-phase modulation of partially coherent pulses
  • H. Lajunen, Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, E. Silvestre, P. Andres. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2008. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • Generalized fractal zone plates
  • Omel Mendoza Yero, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2008. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • RF waveform generator based on incoherent source synthesis using SLMs
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, H. Lajunen, P. Andrés, L. R. Chen. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2009. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • Intensity-correlation optical coherence tomography
  • H. Lajunen, Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, A. T. Friberg. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2009. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • All-diffractive space-to-time pulse encoder
  • María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, R. Gisbert, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, P. Andrés. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2009. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • Spatial-chirp compensation in real-time holographic reconstruction with a 12 femtosecond laser pulse
  • Luis Martínez León, Pedro Javier Clemente Pesudo, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, P. Andrés. EOS Annual Meeting 2008. Paris (França). 29-09-2009. Científic. 2008. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000241888.

  • Toward a wavelength-independent point spread function
  • C.J. Zapata-Rodríguez, P. Andrés, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. Focus on Microscopy Fom 2007. Valencia. 10-04-2007. Científic. 2007.

  • Synthesis of temporal optical coherence functions with pulse shapers
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, V. Durán, María Gladis Mínguez Vega, A. T. Friberg, P. Andrés. XXXI Reunión Bienal de la Real Sociedad Española de Física. Granada. 10-09-2007. Científic. 2007. Ed. Real Sociedad Española de Física. ISBN 9788469072981.

  • UWB signal generation by incoherent pulse shaping
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés. European Conference on Lasers and Electro-Optics, 2007 and the International Quantum Electronics Conference. CLEOE-IQEC 2007. Munich, Germany. 17-06-2007. Científic. 2007. Ed. IEEE. ISBN 9781424409303.

  • Low-cost spatial light modulators for ophthalmic applications
  • Vicente Durán, Vicent Climent Jordà, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Zbigniew Jaroszewicz, Justo Arines, Jorge Ares, Salvador Bará. 6th International Workshop on Adaptive Optics for Industry and Medicine. Galway, Ireland. 12-06-2007. Científic. 2007. Ed. Imperial College Press. ISBN 9781848161108.

  • Splitting and Focusing of Femtosecond Light Beams with Spatio-Temporal Resolution
  • Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega. 6th International Workshop on Information Optics. Reykjavik, Iceland. 25-06-2007. Científic. 2007. Ed. American Institute of Physics. ISBN 9780735404632.

  • Limits for the Generation of Ultra-Wideband Signals with the Incoherent-Pulse-Shaping Techique
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, María Mercedes Fernández Alonso, P. Andrés. IEEE International Topical Meeting on Microwave Photonics. Victoria, BC, Canada. 03-10-2007. Científic. 2007. Ed. IEEE. ISBN 1424411688.

  • On-axis diffraction of femtosecond pulses by binary masks
  • O. Mendoza-Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 2007. Barcelona. 20-11-2007. Científic. 2007. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000209895.

  • High-contrast Talbot images with femtosecond laser pulses
  • María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, O. Mendoza-Yero, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà, P. Andrés. Diffractive Optics 2007. Barcelona. 20-11-2007. Científic. 2007. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000209895.

  • Measurement and compensation of optical aberrations using a single spatial light modulator
  • J. Arines, V. Durán, Z. Jaroszewicz, J. Ares, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, P. Prado, Jesús Lancis Sáez, S. Bará, Vicent Climent Jordà. Diffractive Optics 2007. Barcelona. 20-11-2007. Científic. 2007. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 9783000209895.

  • Binary Masks to produce THz Bursts of Femtosecond Pulses
  • Omel Mendoza-Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Optoel 2007. Bilbao. 11-07-2007. Científic. 2007. Ed. Escuela Tecnica Superior de Ingenieria. ISBN 9788495809308.

  • Modulador binario de intensidad con un ancho de banda extenso mediante dos dispositivos de cristal líquido nemático
  • Vicente Durán, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Luis Martínez León. Optoel ' 07. Bilbao. 11-07-2007. Científic. 2007. Ed. Escuela Tecnica Superior de Ingenieria. ISBN 9788495809308.

  • Generación de señales UWB mediante conformado de pulsos incoherentes
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés, Vicente Durán. Optoel ' 07. Bilbao. 11-07-2007. Científic. 2007. Ed. Escuela Tecnica Superior de Ingenieria. ISBN 9788495809308.

  • Difraccion axial de un haz laser de Femtosegundo por aberturas anulares
  • O. Mendoza-Yero, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. XXXI Reunión Bienal de la Real Sociedad Española de Física. Granada. 10-09-2007. Científic. 2007. Ed. Real Sociedad Española de Física. ISBN 9788469072981.

  • Generación de autoimágenes de Talbot de alto contraste con un láser de 10 femtosegundos
  • María Gladis Mínguez Vega, O. Mendoza-Yero, Jesús Lancis Sáez, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Luis Martínez León, Vicent Climent Jordà, P. Andrés. XXXI Reunión Bienal de la Real Sociedad Española de Física. Granda. 10-09-2007. Científic. 2007. Ed. Real Sociedad Española de Física. ISBN 9788469072981.

  • Application of an optimized low-cost spatial light modulator for efficient compensation of eye aberration patterns
  • Vicente Durán-Bosch, Vicent Climent Jordà, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Zbigniew Jaroszewicz, Justo Arines, Salvador Bará. Liquid crystals and applications in optics. Prague, Czech Republic. 17-04-2007. Científic. 2007. Ed. SPIE. ISBN 9780819467157.

  • Optimization of the phase-modulation response of a TNLCD by means of a method based on the Poincaré sphere
  • Vicente Durán-Bosch, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Luis Martínez León, Victor Torres Company. Liquid crystals and applications in optics. Prague, Czech Republic. 17-04-2007. Científic. 2007. Ed. SPIE. ISBN 9780819467157.

  • Generación y Focalización de Pulsos Ultracortos
  • Pedro Andrés, Jesús Lancis Sáez. XLIX Congreso Nacional de Física. San Luis Potosí (México). 16-10-2006. Científic. 2006.

  • Óptica temporal y ultrarrápida
  • Pedro Andres Bou, María Gladis Mínguez Vega, Victor Torres Company, Vicent Climent Jordà, José Caraquitena, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez. VIII Reunión Nacional de Óptica. Alicante. 18-09-2006. Científic. 2006.

  • Compensación de la dispersión cromática transversal vs. Axial en haces focalizados
  • Carlos Javier Zapata Rodríguez, Andrés Pedro, María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez. VIII Reunión Nacional de Óptica. Alicante. 18-09-2006. Científic. 2006.

  • Superresolución axial en microscopía de barrido por absorción de dos fotones
  • Maria Teresa Caballero Caballero, Andrés Pedro, Amparo Pons, Jesús Lancis Sáez, Manuel Martínez Corral. VIII Reunión Nacional de Óptica. Alicante. 18-09-2006. Científic. 2006.

  • Mejora de la tolerancia a la aberración esférica en sistemas de microscopía
  • Isabel Escobar García, Genaro Saavedra Tortosa, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés Bou, Manuel Martinez Corral. VIII Reunión Nacional de Óptica. Alicante. 18-09-2006. Científic. 2006.

  • Ingeniería de frentes de onda con elementos ópticos difractivos y holografía digital
  • Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, María Mercedes Fernández Alonso, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Luis Martínez León, Vicente Durán, Pedro Andrés. VIII Reunión Nacional de Óptica. Alicante. 18-09-2006. Científic. 2006.

  • Compensación de modos de zernike y patrones de aberración oculares mediante dispositivos de cristal líquido
  • Vicent Climent Jordà, V. Durán, S. Bará, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Luis Martínez León, Z. Jaroszewicz. VIII Reunión Nacional de Óptica. Alicante. 18-09-2006. Científic. 2006.

  • Conversión de modulación periódica en frecuencia en modulación en amplitud: formulación exacta
  • Pedro Andres Bou, Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà, Juan Carlos Barreiro. VIII Reunión Nacional de Óptica. Alicante. 18-09-2006. Científic. 2006.

  • Procesado de materiales con haces láser de femtosegundo. Teoría y experimento
  • María Gladis Mínguez Vega, Omel Mendoza Yero, Jesús Lancis Sáez, P. Andres. III Taller Nacional de Procesado de Materiales con Láser. Paterna (Valencia). 22-11-2006. Científic. 2006. Ed. AIDO Instituto Tecnológico de Óptica, Color e Imagen. ISBN 8492320397.

  • Phase-only modulation with a liquid crystal display by means of of equiazimut polarization states
  • V. Durán, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Luis Martínez León. Micro-Optics, Diffactive Optics and Optical MEMs. París (França). 17-10-2006. Científic. 2006. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 3000195327.

  • Microwave and millimetre-wave signal generation by arbitrary low-bandwidth electrooptic phase modulation
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, J.C. Barreiro, P. Andrés. EOS Topical Meeting on Extreme Optics. París (França). 16-10-2006. Científic. 2006. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 3000195351.

  • Improvement of the spatio-temporal resolution of light spots in multifocal processing with femtosecond laser pulses
  • María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, J. Caraquitena, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, P. Andrés. Micro-Optics, Diffactive Optics and Optical MEMs. París (França). 17-10-2006. Científic. 2006. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 3000195327.

  • Pupil engineering for increased tolerance to spherical aberration
  • I.Escobar, C. Ibáñez-López, G. Saavedra, Jesús Lancis Sáez, P. Andrés, M.Martínez-Corral. Focus on Microscopy 2005. Jena (Alemanya). 20-03-2005. Científic. 2005.

  • Equivalent retarder-rotator approach to twisted-nematic liquid crystal displays
  • Vicente Durán, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Zbigniew Jaroszewicz. SPIE International Congress on Optics and Optoelectronics 2005. Varsovia (Polonia). 28-08-2005. Científic. 2005. Ed. SPIE. ISBN 0819459542.

  • Analogía espacio-tiempo para campos ondulatorios parcialmente coherentes
  • Victor Torres Company, Jesús Lancis Sáez, P. Andrés, E. Silvestre. XXX Reunión Bienal de la Real Sociedad Española de Física. Ourense. 12-09-2005. Científic. 2005. Ed. Real Sociedad Española de Vigo. ISBN 8468932663.

  • Spherical-aberration tolerance filtering in optical microscopy
  • I. Escobar, C. Ibáñez-López, G. Saavedra, Jesús Lancis Sáez, P. Andrés, M. Martínez-Corral. EOS Topical Meeting on Advanced Optical Imaging Techniques. Londres (Reino Unido). 29-06-2005. Científic. 2005. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 3000163611.

  • Space-time analogy for partially coherent wavefields
  • Jesús Lancis Sáez, Victor Torres Company, P. Andrés, E. Silvestre. Diffractive Optics 2005. Varsovia (Polonia). 03-09-2005. Científic. 2005. Ed. Universidad de Varsovia. ISBN 8392217403.

  • Diffractive-refractive systems for nearly wavelength-independent diffraction-based applications
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, P. Andrés, Vicent Climent Jordà. Diffractive Optics 2005. Varsovia (Polonia). 03-09-2005. Científic. 2005. Ed. Universidad de Varsovia. ISBN 8392217403.

  • Desplazamiento de foco temporal
  • Jesús Lancis Sáez, P.Andrés, M.Martínez-Corral, G.Saavedra, J.Caraquitena. Reunión Iberoamericana de Óptica, RIAO, 2004. Porlamar, Isla Margarita (Venezuela). 03-10-2004. Científic. 2004.

  • Compensació cromàtica de la difracció d'un pols de llum
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà. XX Trobades Científiques de la Mediterrània, Fotònica: Ciència i tecnologia de la llum,.. Maón (Menorca). 26-09-2004. Científic. 2004.

  • Single-wavelength polarimetric method to determine univocally the parameters of a twisted nematic liquid crystal display
  • V.Duran, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Vicent Climent Jordà. XX Trobades Científiques de la Mediterrània, Fotònica: Ciència i tecnologia de la llum. Maón (Menorca). 26-09-2004. Científic. 2004.

  • Dispersion-compensated Lau-like processor
  • María Gladis Mínguez Vega, Juan Ignacio Climente Plasencia, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, P.Andrés, Z. Jaroszewicz. Diffractive Optics & Micro-Optics (DOMO). Rochester (Estados Unidos de Norteamérica). 10-10-2004. Científic. 2004. Ed. OSA Publishing. ISBN 1557527792.

  • Chromatic compensation of femtosecond light diffraction
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, P.Andrés, J. Caraquitena, G. Saavedra. Optics in Computing 2004 (EOS Topical meeting). Engelberg (Suiza). 21-04-2004. Científic. 2004. Ed. European Optical Society (EOS). ISBN 3000130691.

  • Broadband optical information security and encryption with achromatic systems
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, B. Javidi, P. Andrés. International Conference on Systems of Optical Security. Varsovia (Polonia). 11-12-2003. Científic. 2004. Ed. SPIE. ISBN 0819455121.

  • Nearly wavelength-independent interference and diffraction patterns
  • Jesús Lancis Sáez, P.Andrés, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. SPIE 49th Annual meeting 2004. Denver (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 02-08-2004. Científic. 2004. ISSN 0277-786X.

  • Kinoform apodization by using of programmable diffractive optical elements
  • Zbigniew Jaroszewicz, Grazyna AdamKiewicz, Vicente Duran, Ari T. Friberg, Andrzej Kolodziejczyk, Andrzej Kowalik, Jesús Lancis Sáez, Sergei Yu. Popov, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Photonics Europe. Estrasburgo (França). 26-04-2004. Científic. 2004. ISSN 0277-786X.

  • Achromatic diffraction of femtosecond light pulses
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, P.Andrés, J. Caraquitena, G. Saavedra. Frontiers in Optics. The 87th OSA Annual Meeting. Tucson, Arizona (EEUU). 05-10-2003. Científic. 2003.

  • Desplazamiento de foco temporal
  • G. Saavedra, Jesús Lancis Sáez, J. Caraquitena, P. Andrés, M. Martínez Coral, Luis Martínez León. XXIX Reunión Bienal de la Real Sociedad española de Física. Madrid. 07-07-2003. Científic. 2003. Ed. Real Sociedad Española de Física. ISBN 8468827719.

  • Franjas de Lau con iluminación totalmente incoherente
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, E. Bonet, J. Caraquitena, Z. Jaroszewicz. VII Reunión Nacional de Óptica. Santander. 01-09-2003. Científic. 2003. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 8481023485.

  • Franjas de Lau de alto contraste con luz blanca
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, E. Bonet, J. Caraquitena, P. Andrés. XXIX Reunión Bienal de la Real Sociedad española de Física. Madrid. 07-07-2003. Científic. 2003. Ed. Real Sociedad Española de Física. ISBN 8468827719.

  • Procesado óptico de señales en color con luz blanca y sistemas acromáticos
  • Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Luis Martínez León, V. Durán, J. Caraquitena, P. Andrés. VII Reunión Nacional de Óptica. Santander. 01-09-2003. Científic. 2003. Ed. Sociedad Española de Óptica (SEDO). ISBN 8481023485.

  • Hybrid (diffractive-refractive) optical processor for space-variant color pattern recognition
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Vicent Climent Jordà, J. Caraquitena, P. Andrés. Trends in Optics and Photonics (TOPS) 75, 52-54 (2002).. Washington DC. 01-01-2002. Científic. 2002. Ed. OSA Publishing. ISBN 1557527105.

  • Space-variant color pattern recognition with a wavelength compensated Fresnel processor
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, J. Caraquitena, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà, P. Andrés. XIX General Meeting International Commission for Optics: Optics for the Quality of Life. Florencia (Itàlia). 25-08-2002. Científic. 2002. Ed. SPIE. ISBN 0819445697.

  • High-contrast Lau fringes with white light
  • Jesús Lancis Sáez, María Gladis Mínguez Vega, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Vicent Climent Jordà, P. Andrés, Z. Jaroszewicz. XIX General Meeting International Commission for Optics: Optics for the Quality of Life. Florencia (Itàlia). 25-08-2002. Científic. 2002. Ed. SPIE. ISBN 0819445697.

  • Wavelength-compensated Fourier and Fresnel transformers
  • María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, J. Caraquitena, Vicent Climent Jordà, P. Andrés. 4th Euro-American Workshop on Optoelectronic Information Processing. Bellingham, Washington (Estats Units de l'Amèrica del Nord). 01-01-2001. Científic. 2001. Ed. SPIE. ISBN 0819441236.

  • Compensación de la dispersión cromática asociada a la difracción
  • Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Mercedes Fernández Alonso, María Gladis Mínguez Vega, Pedro Andrés. Libro de Actas (VI Reunión Nacional de Óptica). Medina del Campo, Valladolid (Espanya). 19-09-2000. Científic. 2000.

  • Procesador óptico acromático totalmente incoherente sintonizable en escala
  • María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Vicent Climent Jordà, María Mercedes Fernández Alonso, Pedro Andrés. V Reunión Nacional de Óptica. Medina del Campo (Valladolid). 01-09-2000. Científic. 2000.

  • Totally incoherent optical processing operations with achromatic diffraction based setups
  • Pedro andrés, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, Vicent Climent Jordà. Diffractive Optics and Micro-Optics 2000. Quebec (Canadà). 18-06-2000. Científic. 2000. Ed. OSA Publishing. ISBN 1557526362.

  • Wavelength-compensated broadband Fourier transformer
  • María Gladis Mínguez Vega, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà, Pedro Andrés Bou. 18th Congress of the International Commission for Optics. Bellingham, Washington (USA). 01-01-1999. Científic. 1999. Ed. SPIE. ISBN 0819432342.

  • Quasi-wavelength-independent broadband optical Fourier transformer
  • Pedro Andrés Bou, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Gladis Mínguez Vega, María Mercedes Fernández Alonso, Vicent Climent Jordà. Diffractive Optics, EOS Topical Meetings Digest Series, Vol. 22. Jena (Alemanya). 01-01-1999. Científic. 1999.

  • Procesado óptico de imágenes en color con una primera transformación de Fourier acromática de escala variable
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, María Mercedes Fernández Alonso, Pedro Andrés Bou. V Reunión Nacional de Óptica. Valencia. 16-09-1997. Científic. 1997.

  • Corrección de la dispersión cromáica asociada a la difracción. Aplicación al procesado óptico de objetos en color
  • Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, María Mercedes Fernández Alonso, Pedro Andrés Bou. V Reunión Nacional de Óptica. Valencia. 16-09-1997. Científic. 1997.

  • Visualization of phase changes using semiderivative Fourier plane filter
  • Vicent Climent Jordà, María Mercedes Fernández Alonso, Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 1997. Savonlinna (Finlàndia). 01-07-1997. Científic. 1997.

  • Diffractive-refractive white-light optical processor with scale-tunable achromatic Fourier transform
  • Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés Bou, Vicent Climent Jordà, María Mercedes Fernández Alonso. EOS Topical Meeting on Diffractive Optics 1997. Savonlinna (Finlàndia). 01-07-1997. Científic. 1997.

  • Achromatic optical processor: a first step to color-invariant pattern recognition
  • Pedro Andrés Bou, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera, Jesús Lancis Sáez, Vicent Climent Jordà, María Mercedes Fernández Alonso. II Euro-american workshop. Optoelectronic Information Processing. Barcelona. 01-01-1997. Científic. 1997. Ed. Universitat Autònoma de Barcelona. ISBN 8476536429.

  Direcció de tesis en altres institucions acadèmiques


  • Coherence in ultrashort light pulses and applications in temporal optics.
  • Jesús Lancis Sáez. Universitat de València-Dept.Òptica. Torres Company, Víctor. Num. Excel·lent cum Laude. 27-06-2008.

  • Optimización del funcionamiento de un modulador espacial de luz de cristal líquido mediante el modelo retardador-rotor. Aplicaciones en óptica adaptativa.
  • Jesús Lancis Sáez, Enrique Ataulfo Tajahuerce Romera. Universitat de València- Dept.Òptica. Durán Bosch, Vicente. Num. Excel·lent cum laude. 28-09-2007.

  • Fenómenos de dispersión cromática asociados a la propagación de la radiación en sistemas ópticos Gaussianos. Diseño de compensadores en Óptica Difractiva y en Óptica Ultrarápida y nuevas aplicaciones
  • Jesús Lancis Sáez, Pedro Andrés Bou. Universitat de València - Dept. Òptica. Caraquitena Sales, José. Num. Excel·lent cum Laude. 21-07-2004.

  • Compensación de la dispersión cromática asociada a la propagación de la luz en el espacio libre. Diseño de dispositivos acromáticos basados en la difracción
  • Vicent Climent Jordà, Jesús Lancis Sáez. Universitat de València-Departament d'Òptica. Mínguez-Vega, Gladys. Num. Excel-lent Cum Laude. 12-07-2002.

  Comités de congresos


  • Lucía Buj Vicente, Sergio Chiva Vicent, Vicent Climent Jordà, Josep Forner Escrig, Alexandra Gimeno Furió, Jesús Lancis Sáez, Sergio Martí Forés, Raúl Martínez Cuenca, Laura Menéndez Monzonís, María Gladis Mínguez Vega, Rosa Mondragón Cazorla, Elena Mulet Escrig, Nuria Navarrete Argilés, Roberto Palma Guerrero, Juan Salvador Pérez Villanueva, Leonor Hernández López. 1st International Conferenceon Nanofluids (ICNf2019) 2nd European Symposium on Nanofluids (ESNf2019). Castelló (Espanya). 26-06-2019. Científic.

  • Leonor Hernández López, Jesús Lancis Sáez, Raúl Martínez Cuenca, María Gladis Mínguez Vega, Rosa Mondragón Cazorla. 1st International Conference on Nanofluids (ICNf2019) and 2nd European Symposium on Nanofluids (ESNf2019). Castelló (Espanya). 26-06-2019. Científic.

  Estades d'Investigadors invitats per a les que l'UJI no haja obtingut finançament


  • Aplicaciones acromáticas del filtro de muestreo en óptica
  • Jesús Lancis Sáez. , Zbigniew Jaroszewicz. 3 mesos. 01-10-2001.