21/10/2021 | DPR
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

ACTA DE LA REUNIÓ VIRTUAL DEL CONSELL DE DEPARTAMENT DE DRET PRIVAT

Sessió Extraordinària  04-2021

Consell del Departament de Dret Privat

Data: 25 de març del 2021, a les 9 h

 

DESENVOLUPAMENT DE L’ORDRE DEL DIA

Mitjançant correu electrònic amb data 23/03/2021, el Secretari del Departament de Dret Privat, Federico Arnau, ha convocat Consell Virtual de Departament, amb la finalitat de tractar assumptes de tràmit sense necessitat de reunió presencial, per a la qual cosa únicament es sol·licita la resposta dels membres, en cas d’haver-la, fins el dia 25 de març del 2021 a les 9 hores. En cas de no rebre respostes s’entén que els punts de l’Ordre del dia, que s’acompanyen a continuació, s’aproven per assentiment:

Orde del Dia

1.- Aprovació, si és procedent, de l’Acta de la sessió anterior.

2.- Aprovació, si és el cas, de la sol·licitud per part de l’Àrea de Dret civil de la dotació d’una nova plaça a temps complet de Professor/a Ajudant Doctor (AJD), tipus II (requisit lingüístic Valencià C2), amb efectes per al primer semestre del curs acadèmic 2021-2022. S’accepta així la proposta de dotació d’una plaça a temps complet per necessitats docents efectuada pel Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat efectuada a través de la Unitat de Planificació Docent.

3.- Aprovació, si és el cas, de la sol·licitud per part de l’Àrea de Dret mercantil de la dotació d’una nova plaça a temps complet de Professor/a Ajudant (AJ), (requisit lingüístic Valencià C1), amb efectes per al primer semestre del curs acadèmic 2021-2022. S’accepta així la proposta de dotació d’una plaça a temps complet per necessitats docents efectuada pel Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat  efectuada a través de la Unitat de Planificació Docent. S’acompanya de la «prèvia sol·licitud raonada del Departament» segon l´article 2.2 del Document de Carrera Docent i Investigadora Universitat Jaume I.

 

Castelló de la Plana, 25 de març de 2021

                                                                                              Vist i plau

El Secretari del Departament                                          El Director del Departament

Federico Arnau Moya                                                        Luis Martínez Vázquez de Castro

Informació proporcionada per: Departament de Dret Privat