20/10/2021 | DPR
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

ACTA DE LA REUNIÓ VIRTUAL DEL CONSELL DE DEPARTAMENT DE DRET PRIVAT

Sessió Extraordinària  02-2021

Consell del Departament de Dret Privat

Data: 17 de febrer de 2021, a les 9 h

 

DESENVOLUPAMENT DE L’ORDRE DEL DIA

Mitjançant correu electrònic amb data 15/02/2021, el Secretari del Departament de Dret Privat, Federico Arnau, ha convocat Consell Virtual de Departament, amb la finalitat de tractar assumptes de tràmit sense necessitat de reunió presencial, per a la qual cosa únicament es sol·licita la resposta dels membres, en cas d’haver-la, fins el dia 17 de febrer de 2021 a les 9 hores. En cas de no rebre respostes s’entén que els punts de l’Ordre del dia, que s’acompanyen a continuació, s’aproven per assentiment:

Orde del Dia

1.- Aprovació, si és procedent, de l’Acta de la sessió anterior.

2.- Aprovació, si escau, d’informe favorable sobre la sol·licitud de venia docendi presentada per la següent persona:  Albano Gilabert Gascón, amb DNI 20486346Q i contracte predoctoral del Departament de Dret Privat (FPI-UJI). Els crèdits sol·licitats per impartir docència durant el curs acadèmic 2021-2022 són 6.


La documentació justificativa de que el sol·licitant compleix els requisits per a demanar la venia, la teniu a la vostra disposició a la Secretaria del Departament.

3.- Aprovació, en el seu cas, de la proposta d’actualització del «Barem Específic per a places de Professor Ajudant en les Àrees de Dret civil, Mercantil i Història del Dret». S’adjunta l’esborrany de proposta d’actualització.

4.-  Aprovació, en el seu cas, de la proposta d’actualització del «Barem Específic per a places de Professor Ajudant Doctor en les Àrees de Dret civil, Mercantil i Història del Dret». S’adjunta l’esborrany de proposta d’actualització.

Atès que finalitzat el termini no s’ha rebut cap resposta en contra,  queden aprovats el punts de l’ordre del dia. En conseqüència s’alça la sessió de la qual, com a Secretari, estenc aquesta acta.

Castelló de la Plana, 17  de febrer de 2021

                                                                                         Vist i plau

El Secretari del Departament                                     El Director del Departament

Federico Arnau Moya                                                   Luis Martínez Vázquez de Castro

 

Informació proporcionada per: Departament de Dret Privat