UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

GIL TRILLES, ANTONI
 • Professor/a Titular d'Universitat
 • Dep. de Matemàtiques - Àlgebra
 • TI2322DD - (964 728424)
 • agil@uji.es
 • Ressenya Personal

  Antoni Gil Trilles, Llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat de València en 1985. Doctorat, en Àlgebra, per la Universitat de València en 1992.

   

  Professor Titular d'Escola Universitària, en 1989, per la Universitat de València i Professor Titular d'Universitat en l’àrea de coneixement  d’Àlgebra, per la Universitat Jaume I, en 1994.

  Ha impartit docència de primer cicle, de grau i de màster, principalment en les titulacions d’Enginyeria Informàtica i Matemàtica Computacional, també en els graus de Ciències Econòmiques, Finances i Comptabilitat i Administració i Direcció d’Empreses, així com també ha sigut tutor de Treball de Fi de Màster d’estudiants del Màster en professor d’educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes.

  És president de la Comissió que organitza anualment a l’UJI la Prova Cangur de Matemàtiques, president de la Comissió que organitza a l’UJI la Prova ESTALMAT de Matemàtiques, membre del Consell Assessor d’ESTALMAT a la Comunitat Valenciana i president de la Comissió que organitza a l’UJI l’Olimpíada de Matemàtiques per a estudiants de segon curs de batxillerat.

   

  Ha sigut Secretari de l'Escola Universitària de Magisteri de Castelló des de  1986 a 1990. En l’actualitat i des del curs 2001/2002 és el Coordinador General de les Proves d’Accés a la Universitat del Sistema Universitari Valencià.

   

   


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  AE1005 - Matemàtiques I (Matemàtiques) Grau en Administració d'Empreses
  EC1005 - Matemàtiques I (Matemàtiques) Grau en Economia
  FC1005 - Matemàtiques I (Matemàtiques) Grau en Finances i Comptabilitat
  MT1017 - Àlgebra Lineal Grau en Matemàtica Computacional  Publicacions


  Ponències a congressos


  • Asignaturas de Matemáticas adaptadas al Espacio Europeo de Educación Superior en Informática de Sistemas: resultados, análisis y valoración
  • Antonio Beltrán Felip, Atanasia Maria Lloria Adanero, Antoni Gil Trilles, José Manuel Bernat Agustí. Experiències de millora i innovació educativa de la Universitat Jaume I (curs 2008/09). Actas de la IX Jornada de Millora Educativa de l'UJI.. Castellón. 27-06-2011. Docent. 2011. Ed. Universitat Jaume I. ISBN 9788469502990.

  Comités de congresos


  • Amelia Simó Vidal, María Victoria Ibáñez Gual, Ana María Lluch Peris, María Purificacion Vindel Cañas, Irene Epifanio López, Beatriz Campos Sancho, Cristina Chiralt Monleon, María Vicenta Ferrer González, María del Pilar Orús Báguena, Antoni Gil Trilles, Joaquín José Castelló Benavent, Pablo Gregori Huerta, Vicente Martínez García, Sergio Macario Vives. V Jornades de divulgació Matemàtica: Matemàtica Computacional. Castelló de la Plana. 23-02-2010. Científic.

  • Ana María Lluch Peris, Sergio Macario Vives, Cristina Chiralt Monleon, María Victoria Ibáñez Gual, Irene Epifanio López, Pablo Gregori Huerta, María Vicenta Ferrer González, Beatriz Campos Sancho, María Purificacion Vindel Cañas, Joaquín José Castelló Benavent, Francisco Gregorio González Martínez, Antoni Gil Trilles, Amelia Simó Vidal. IV Jornadas de divulgación matemática. Castellón de la Plana. 24-02-2009. Científic.

  • Amelia Simó Vidal, Sergio Macario Vives, Ana María Lluch Peris, Antoni Gil Trilles, Beatriz Campos Sancho, Joaquín José Castelló Benavent, Irene Epifanio López, Cristina Chiralt Monleon, María Vicenta Ferrer González, María Purificacion Vindel Cañas. III Jornada de divulgació Matemàtica. Castelló de la Plana. 08-05-2008. Científic.

  Edició de monogràfic


  • Proemi (Evolució de la ciutat mitjana valenciana cap al segle XXI El Cas de Borriana)
  • Joan Ramon Monferrer Daudí, Antoni Gil Trilles. 2014. Científic. ISSN 1130-4235.

  Apunts docents


  • Apunts de Càlcul Numèric i Simbòlic
  • Antoni Gil Trilles, Carlos Galindo Pastor, Juan José Font Ferrandis, Vicente Martínez García. 2003. Ref. cs-137-2003.