UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

BARBERÁ FORCADELL, SUSANA
 • Professor/a Associat/da Laboral
 • HC1141DD - (964 729939)
 • sbarbera@uji.es
 • Ressenya Personal

  Professora Associada del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I (UJI). Impartix docència en els graus de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques i en el Màster Universitari en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació.

  Participant en el projecte d'investigació "Estudi sobre la comunicació de la Investigació i Innovació Responsable en les UCC+i: Una proposta de model" de la Universitat Jaume I.

  Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Màster Universitari en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicación de la Universitat Jaume I de Castelló.

  Ha treballat com a periodista en el periòdic Levante-EMV, responsable del gabinet de Comunicació de la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FAPA) Castelló Penyagolosa, responsable de Comunicació de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) de la Universitat Jaume I i generadora de continguts i xarxes socials en diverses webs.


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  CA0914 - Gèneres Periodístics Grau en Comunicació Audiovisual
  PE0932 - Trabajo de Final de Grado Grado en Periodismo
  PE0947 - Periodisme de Successos i Tribunals Grau en Periodisme
  PE0952 - Prácticas Externas Grado en Periodismo
  PU0905 - Teoria del Periodisme (Comunicació) Grau en Publicitat i Relacions Públiques