UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

CODINA ESPURZ, VICTORIA
 • Professor/a Titular d'Universitat
 • Dep. d'Estudis Anglesos - Filologia Anglesa
 • Representant CIT
 • Membre del grup d'investigació LAELA - Lingüística Aplicada a l’Ensenyament de la Llengua Anglesa
 • HC1342DD - (964 729618)
 • codina@uji.es
 • ORCID: 0000-0002-8665-7040
 • Ressenya Personal

  Victòria Codina Espurz és Professora Titular d’Universitat. Imparteix docència en el  Màster universitari en l’Ensenyament de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües i en el Grau en Turisme. El seu àmbit de recerca és el camp de l’adquisició i ensenyament d’una segona llengua, amb especial interès pels factors o variables individuals que intervenen en l’aprenentatge d’una llengua, i el camp de la pragmàtica del interllenguatge. Alguns dels resultats de la seua recerca han estat publicats en editorials com Ariel,  Peter Lang, i Rodopi. També ha publicat en revistes com RAEL, International Journal of Psycholinguistics i Psychological Reports. És membre del grup de recerca en Lingüística Aplicada a l’Ensenyament de la Llengua Anglesa (LAELA, www.laela.uji.es) i coordinadora, juntament amb la professora Patricia Salazar, del Màster en l’Ensenyament de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM www.masterenglishteaching.uji.es).


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  EA0938 - Trabajo de Final de Grado Grado en Estudios Ingleses
  SAY013 - Teories sobre l'Adquisició de l'Anglès com a Segona Llengua Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (Presencial)
  SAY024 - Factors Afectius Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (Presencial)
  SAY031 - Treball de Final de Màster Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (Presencial)
  SAY033 - Pràctiques Externes en Contextos Educatius Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (Presencial)
  SAY513 - Teories sobre l'Adquisició de l'Anglès com a Segona Llengua (AD) Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (A distància)
  SAY524 - Factors Afectius (AD) Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (A distància)
  SAY531 - Treball de Final de Màster Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (A distància)
  SAY533 - Pràctiques Externes en Contextos Educatius Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (Pla de 2013) (A distància)