UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

AIBAR AUSINA, JUAN PABLO
 • Professor/a Titular d'Universitat
 • Dep. de Llenguatges i Sistemes Informàtics - Llenguatges i Sistemes Informàtics
 • Membre de l'institut d'investigació INIT - INSTITUT UNIVERSITARI DE NOVES TECNOLOGIES DE LA IMATGE
 • TI2222DD - (964 728366)
 • aibar@uji.es
 • Ressenya Personal

  Pablo Aibar va cursar estudis en la Llicenciatura en Informàtica a la Universitat Politècnica de València, obtenint el títol el 1990. El 1997 es doctora en Informàtica per la mateixa Universitat. S'incorpora a l'UJI com a professor ajudant de facultat a l'octubre de 1995. El 1999 obté mitjançant oposició la plaça de Professor Titular d'Universitat que ocupa actualment.
  Ha tingut docència en primer i segon cicle de les antigues titulacions, en doctorat i, actualment, en estudis de grau.
  La seva activitat docent s'ha centrat principalment en les antigues titulacions d'informàtica. Actualment imparteix classes en el grau en Turisme. La seva activitat docent és generalment ben valorada per part dels estudiants, havent obtingut en els últims cursos acadèmics en els quals ha tingut docència una valoració mitjana en les enquestes docents superior a 4 punts sobre 5.
  Els seus camps d'interès científic comprenen l'aprenentatge automàtic, el reconeixement de formes, les tecnologies del llenguatge i la algorísmia. Ha participat en projectes de recerca d'àmbit estatal i és coautor d'articles i presentacions en congressos nacionals i internacionals, tant docents com investigadors. Està integrat en el grup de recerca de Percepció i Aprenentatge Computacionals i és membre de l'Institut de Noves Tecnologies de la Imatge.
  Ha estat membre del claustre de l'UJI de forma ininterrompuda des de juliol de 2002 i membre del Consell de Govern de l'UJI en diverses etapes des de 2003. Ha format part de les juntes de centre de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials i de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. Ha dirigit el Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics des de maig de 2001 a maig de 2009 i des de juny de 2010 fins a juliol de 2011, data en la qual és nomenat vicerector de Campus, noves tecnologies i PAS, càrrec que exerceix fins a juny de 2014. des d'aquesta data ocupa el càrrec de vicerector de Campus, Infraestructures i Noves Tecnologies.


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  DI2019 - Informàtica Bàsica (Informàtica) Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes (Pla de 2020)
  ED2058 - Informàtica Bàsica (Informàtica) Grau en Arquitectura Tècnica (Pla de 2020)
  EE1003 - Informàtica Grau en Enginyeria Elèctrica
  EI1002 - Informàtica Bàsica (Informàtica) Grau en Enginyeria Informàtica
  MT1002 - Informàtica Bàsica (Informàtica) Grau en Matemàtica Computacional
  TU0910 - Informàtica Grau en Turisme