UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

FALOMIR PICHASTOR, CRISTOBAL JOSE
 • Professor/a Associat/da Laboral
 • Dep. d'Administració d'Empreses i Màrqueting - Organització d'Empreses
 • Membre del grup d'investigació EXCELLENTIA - Excellentia: Qualitat, Innovació i Persones
 • JC1015DD - (964 728544)
 • falomirc@uji.es
 • Ressenya Personal

  Cristóbal Falomir Pichastor, és professor associat al Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I (Castelló) des de 1996.

  Ve impartint docència en assignatures relacionades amb Organització, Direcció i Administració d'empreses en els Graus en Dret, Relacions Laborals, Arquitectura Tècnica, Enginyeria i Administració d'Empreses.

  Una constant en la seva trajectòria com a docent ha estat a la millora de la docència per mig de l’implantació de metodologies basades a l'aprenentatge compartit entre professor i alumne, propiciant un treball constant de l'alumne i fomentant el debat i la reflexió per assentar els nous coneixements.

  El professor Cristóbal Falomir Pichastor, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València des de juny de 1987 i amb posterioritat va superar el període de docència dels estudis de doctorat en Gestió Empresarial i actualment es també colaborador en el Grup d'investigació Excellentia: Calitat, innovació i persones.

  També ha realitzat nombrosos cursos de formació complementària, destacant un Màster de "Finançament Empresarial" i un altre de "Alta Direcció d'Empreses", tots dos impartits per ESADE.

  Fora de la Universitat, des de 1989 fins l'actualitat, ha estat treballant en diferents llocs de Direcció, Gestió, Planificació, Desenvolupament Comercial i Marqueting en "Cajamar" (empresa de referència al sector financer cooperatiu espanyol, i fruit de la fusió de nombroses entitats ).


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  AE1048 - Prácticas Externas Grado en Administración de Empresas
  AE1049 - Trabajo de Final de Grado Grado en Administración de Empresas
  DI1011 - Empresa Grado en Ingeniería en Diseño Industrial y Desarrollo de Productos
  DI2011 - Empresa Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes (Pla de 2020)
  ED0911 - Administración de Empresas (Empresa) Grado en Arquitectura Técnica
  ED2060 - Empresa Grau en Arquitectura Tècnica (Pla de 2020)  Publicacions


  Capítols de llibre


  • Ferramentes i tècniques per l’anàlisi estratègic en el procés d’implantació de l’estratègia: una aplicació a la pràctica empresarial.
  • Ana Belén Escrig Tena, Cristobal Jose Falomir Pichastor, Juan Carlos Bou Llusar, Miguel Angel López Navarro. El camí a la convergència educativa a Europa: una oportunitat per a la millora educativa en l'UJI. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2005. ISBN 8480215348. Docent.

  • La implantació de l'estratègia en la pràctica: una aplicació basada en els mètodes de projectes d'investigació i de resolució de problemes.
  • Cristobal Jose Falomir Pichastor, Juan Carlos Bou Llusar, Ana Belén Escrig Tena, Miguel Angel López Navarro. Formació del professorat davant la convergència europea. Castellón. Ed. Universitat Jaume I. 2005. ISBN 8480215364. Docent.

  • Herramientas y técnicas para el análisis estratégico en el proceso de implantación de la estrategia: una aplicación en la práctica empresarial
  • Ana Belén Escrig Tena, Cristobal Jose Falomir Pichastor, Juan Carlos Bou Llusar, María Teresa Martínez Fernández, Miguel Angel López Navarro. Hacia una docencia de calidad, políticas y experiencias. Universitat Jaume I. Ed. Universitat Jaume I. 2004. ISBN 8480214821. Docent.

  Ponències a congressos


  • Herramientas y técnicas para análisis estratégico en el proceso de implantación de la estrategia: Una aplicación en la práctica empresarial
  • Juan Carlos Bou Llusar, Ana Belén Escrig Tena, Miguel Angel López Navarro, Cristobal Jose Falomir Pichastor. IV Jornada de Millora Educativa i III Jornada d'Harmonització Europea de la Universitat Jaume I. Castelló. 29-01-2009. Docent. 2005. Ed. Universitat Jaume I. ISBN 8480215348.

  • Ferraments i tècniques per l'analisi estratègic en el procés d'implantació de l'estratègia: una aplicació a la pràctica empresarial
  • Juan Carlos Bou Llusar, Ana Belén Escrig Tena, Miguel Angel López Navarro, María Teresa Martínez Fernández, Cristobal Jose Falomir Pichastor. IV Jornada de Millora Educativa i III Jornada d'Harmonització Europea de la Universitat Jaume I. Castellón. 29-01-2004. Docent. 2004.

  • Herramientas y técnicas para análisis estratégico en el proceso de implantación de la estrategia: una aplicación en la práctica empresarial
  • Juan Carlos Bou Llusar, Ana Belén Escrig Tena, Miguel Angel López Navarro, María Teresa Martínez Fernández, Cristobal Jose Falomir Pichastor. I Congreso de la red estatal de docencia universitaria y III Jornadas de mejora educativa de la Universitat Jaume I. Universitat Jaume I. 03-02-2003. Docent. 2004. Ed. Universitat Jaume I. ISBN 8480214821.