UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

LÓPEZ MUÑOZ, JOSÉ FERNANDO
 • Professor/a Associat/da Laboral
 • Dep. d'Administració d'Empreses i Màrqueting - Organització d'Empreses
 • Membre del grup d'investigació IDEA - Transformació Organitzativa i Desenvolupament Humà
 • JC1014DD - (964 728543)
 • munozjo@uji.es
 • Ressenya Personal

  José Fernando López Muñoz és Professor Associat en el Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I de Castelló. Impartix assignatures relacionades amb la Direcció d'Empreses i la Gestió dels Sistemes d'Informació en les Organitzacions en els Graus d'Administració d'Empreses, Economia, Finances i Comptabilitat, i Enginyeria Informàtica.

  El professor José Fernando López Muñoz és Doctor en Direcció d'Empreses - menció internacional- i Màster Universitari en Estratègia d'Empresa per la Universitat de València, Llicenciat en Informàtica i Especialista Universitari en Gestió i Control de la Qualitat per la Universitat Politècnica de València. Els seus interessos d'investigació se centren en el rol dels equips directius en la creació de valor amb les tecnologies de la informació des d'una perspectiva sociomaterial. El seu treball d'investigació està en revisió en revistes internacionals com: Information Systems Research, o International Journal of Technology Management.

  Fora de la Universitat ha desenrotllat la seua carrera professional com emprenedor, sociodirector, consultor i professor en el sector TIC durant més de 18 anys. Actualment és professor i consultor de tecnologies de la informació, organització i sistemes de gestió.

   
   
   

  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  AE1024 - Anàlisi i Formulació d'Estratègies Empresarials Grau en Administració d'Empreses
  AE1047 - Gestió de Sistemes d'Informació en Organitzacions Grau en Administració d'Empreses
  SRO003 - Direcció de Sistemes d'Informació / Information Management Màster Universitari en Direcció d'Empreses / Master in Management  Publicacions


  Publicacions periòdiques amb comitè de selecció