UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

RAMOS MEZQUITA, JOSEP MANEL
 • Professor/a Associat/da Laboral
 • Dep. d'Administració d'Empreses i Màrqueting - Comercialització i Investigació de Mercats
 • JC1024DD - (964 728555)
 • ramosj@uji.es
 • Ressenya Personal

  Josep Manel Ramos Mezquita és Professor Associat en el Departament d'Administració d'empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I (Castelló). En l'actualitat imparteix assignatures relacionades amb el màrqueting i Publicitat i relacions públiques. Anteriorment també ha tingut docència en diverses titulacions: Turisme i Enginyeria en Disseny Industrial, entre unes altres. La seua preocupació per la docència li ha fet ser participe actiu del Grup d'Innovació Educativa (GIE) Edufin, mostra d'açò són les nombroses contribucions en congressos nacionals i internacionals i articles sobre millora educativa dins del marc dels Projectes de Millora Educativa promoguts per la USE, Universitat Jaume I.

  Josep Manel Ramos Mezquita és Màster en Màrqueting i Recerca de Mercats i ostenta diferents títols oficials en diferents matèries. Dins de la seua labor investigadora actualment es troba immers en l'elaboració de la seua Tesi Doctoral.

  Com a docent també ha estat adscrit a altres centres d'Educació Superior, concretament a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) durant diversos cursos. En la seua activitat professional és Secretari General de la Fundació Caixa Rural Vila-real i és el responsable de negoci de Caixa Rural Vila-real.


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  AE1018 - Fonaments de Màrqueting Grau en Administració d'Empreses
  AE1027 - Investigació de Mercats Grau en Administració d'Empreses
  AE1048 - Prácticas Externas Grado en Administración de Empresas
  AE1049 - Trabajo de Final de Grado Grado en Administración de Empresas
  EC1018 - Fonaments de Màrqueting Grau en Economia
  FC1018 - Fonaments de Màrqueting Grau en Finances i Comptabilitat