UJI

Informació personal

VIOUNNIKOFF BENET, NADIA ALEXANDRA
 • Personal investigador contractat doctor (Programa PICD UJI)
 • Periodismo, Comunicación y Poder
 • HC1033DD - (964 729904)
 • nbenet@uji.es
 • Ressenya Personal

  Nadia Viounnikoff-Benet, en l'actualitat és personal investigador contractat doctor de la Universitat Jaume I de Castelló. És doctora (Cum laude) en comunicació per la Universitat Jaume I de Castelló amb una tesi sobre la Narrativa visual del lideratge polític en campanya electoral, text que compta amb una nominació a millor investigació de l'any en els Victory Awards 2018 de la Washington Academy of Political Arts & Ciences en la Georgetown University en Washington DC.

  Ha publicat un llibre basat en la tesi sota el títol La imatge del candidat en l'era digital, com gestionar l'escenografia política amb l'editorial UOC. Fa part del grup d'investigació Periodisme, Comunicació i Poder, i es defineix com una persona apassionada per la comunicació política. Les seues línies d'investigació se centren en la comunicació política, la incidència de la imatge en comunicació política, en la comunicació institucional i en la comunicació electoral, a més de la ingenerencia de els nous mitjans en la comunicació política.

  Va començar a treballar en agències de publicitat i organització d'esdeveniments en segon curs de la carrera de Llicenciatura de Publicitat i RRPP, d'això fa ja més de 10 anys. Ha estat específicament centrada des de 2011 en la consultoria en comunicació institucional, política i electoral. Va realitzar el programa de doctorat en noves tendències i processos d'innovació en comunicació també en l'UJI. Compte en el seu currículum acadèmic amb el Màster en gestió de la comunicació política i electoral de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el Postgrau en direcció de campanyes electorals de ICAI-ICADE -Universidad Pontifica de Comillas de Madrid.

  Horari Actual  Horari de tutories de Nadia Alexandra Viounnikoff Benet


  Primer semestre


  Dia Hora Inicial Hora Final Data Inicial Data Final
  Dimecres 12:30 14:30 12-09-2018 23-01-2019

  El professor/a té tutoríes virtuals en el primer semestre


  Segon semestre


  Dia Hora Inicial Hora Final Data Inicial Data Final

  Horari de docència de Nadia Alexandra Viounnikoff Benet


  Primer semestre


  Assignatura Dia Hora Inicial Hora Final Data Inicial Data Final
  PE0942 - TE1 Dimecres 09:00 12:00 12-09-2018 19-12-2018

  Segon semestre


  Assignatura Dia Hora Inicial Hora Final Data Inicial Data Final

  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  PE0932 - Trabajo de Final de Grado Grado en Periodismo
  PE0942 - Periodisme Institucional Grau en Periodisme
  SBP057 - Gabinets de Comunicació Política Màster Universitari en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació (Pla de 2016)